Algemeen

Derde 'Deadpool' komt er zo snel mogelijk

Comicbedenker Rob Liefeld laat weten hoe het zit.

door Jim Pedd om 10:52 in Algemeen
Als het aan Rob Liefeld ligt, komt er zo snel mogelijk een derde Deadpool-film. De comicschrijver en bedenker van het personage meldde op Twitter dat de derde film er volgens hem sowieso komt. En wel snel.

De toekomst van de franchise is enigszins ongewis op dit moment. Dat komt niet doordat de films te weinig geld opgebracht hebben, maar doordat Disney niet zomaar R-Rated films maakt. Daar is volgens Disney-baas Bob Iger en Marvel Studios-chef Kevin Feige nu wel ruimte voor door de overname van Fox, maar de vraag is of de films nog zo grof en bloederig kunnen blijven als ze tot nu toe zijn geweest.

Komt er sowieso
Volgens Liefeld kan Disney niet om Deadpool heen. De studio telde 60 miljard dollar neer voor de overname van 20th Century Fox. Deadpool is een van de meest waardevolle franchises van de studio en dus kan men er niet omheen.

Op dit moment is het voor Marvel Studios echter wel nog de vraag hoe de franchise goed geïntegreerd kan worden in de rest van het Marvel Cinematic Universe. Het kan ook dat men ervoor kiest Deadpool helemaal los te laten van de rest, maar een recht gerucht luidde dat Deadpool zich in Spider-Man 3 voor het eerst in het MCU vertoont en zich daarna bij de Avengers voegt.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thijssie

Avatar

Spider-Man en Deadpool in 1 film is EPIC!!!

Zeker de beste ingang om Deadpool te intoduceren in het MCU

Kan niet wachten!!

Gigan72

Avatar

Laat Deadpool zijn eigen film universum houden.
Niet alles moet in die saaie MCU.

NieuwsFilm

meest populair