Rode Stormtroopers worden megasterk in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Rode Stormtroopers worden megasterk in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Opvallende verschijning in Star Wars IX.

Recent kregen we via Lucasfilm al een gave eerste blik op de nieuwe Stormtroopers in Star Wars: The Rise of Skywalker en nu zijn er tijdens San Diego Comic Con weer wat nieuwe details onthuld rond de opvallende verschijning.

De rood gekleurde Sith Troopers zouden volgens de eerste geruchten mogelijk de bewakers zijn van de terugkerende Emperor a.k.a. Palpatine a.k.a. Darth Sidious, de grote slechterik gespeeld door Ian McDiarmid in de Star Wars-prequelfilms en de originele trilogie. Maar nu is er een omschrijving verschenen tijdens Comic Con en daaruit blijkt dat ze onderdeel zijn van de First Order. Het lijkt er zelfs op dat ze op een nog onduidelijke manier een link hebben met de kracht van de Force, en dan uiteraard de duistere kant. De beschrijving:


"In zijn ultieme drang naar de galactische overwinning, bereidt de First Order een leger van elitesoldaten voor die inspiratie en macht putten uit een duistere en eeuwenoude nalatenschap."

Meer beelden van de Sith Troopers
Tijdens Comic Con zijn de rode Sith Troopers onderdeel van een tentoonstelling van vele eerdere Stormtroopers in de Star Wars-films. J.J. Abrams' Star Wars: The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december in de bioscoopzalen en dan gaan we zien welke rol deze nieuwe versies hebben.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair