Algemeen

Rode Stormtroopers worden megasterk in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Opvallende verschijning in Star Wars IX.

door Bram de Groot om 11:32 in Algemeen
Recent kregen we via Lucasfilm al een gave eerste blik op de nieuwe Stormtroopers in Star Wars: The Rise of Skywalker en nu zijn er tijdens San Diego Comic Con weer wat nieuwe details onthuld rond de opvallende verschijning.

De rood gekleurde Sith Troopers zouden volgens de eerste geruchten mogelijk de bewakers zijn van de terugkerende Emperor a.k.a. Palpatine a.k.a. Darth Sidious, de grote slechterik gespeeld door Ian McDiarmid in de Star Wars-prequelfilms en de originele trilogie. Maar nu is er een omschrijving verschenen tijdens Comic Con en daaruit blijkt dat ze onderdeel zijn van de First Order. Het lijkt er zelfs op dat ze op een nog onduidelijke manier een link hebben met de kracht van de Force, en dan uiteraard de duistere kant. De beschrijving:


"In zijn ultieme drang naar de galactische overwinning, bereidt de First Order een leger van elitesoldaten voor die inspiratie en macht putten uit een duistere en eeuwenoude nalatenschap."

Meer beelden van de Sith Troopers
Tijdens Comic Con zijn de rode Sith Troopers onderdeel van een tentoonstelling van vele eerdere Stormtroopers in de Star Wars-films. J.J. Abrams' Star Wars: The Rise of Skywalker verschijnt op 18 december in de bioscoopzalen en dan gaan we zien welke rol deze nieuwe versies hebben.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Chris23

Avatar

Off topic

Darthmar

Avatar

Tja. Merchandise moet worden gecreëerd.

Goku32

Avatar

Ik vind ze toch iets uitstralen maar hoe sterk ze zijn valt nog te bezien

mur DaTrevas

Avatar

Het is gebeurt de mix van redshirts en stormtroopers xp ze gaan er toch aan , nu hopen dat ze wel raak schieten

edvawa

Avatar

Ze zijn mega sterk, want ze schieten wél raak?

Xenolicker

Avatar

Een bende rode stormtroopers, de kerstman kan nu wel thuisblijven...

Devenace

Avatar

Deze film gaat Star Wars begraven.

Rickb

Avatar

Mud trooper vond ik wel iets stoers uitstralen.

SAS1982

Avatar

Ze zien er wel beter uit dan die normale stormtroopers. Deze generatie stormtroopers vond sowieso minder uitzien helm is veelste rond

NieuwsFilm

meest populair