Algemeen

Concept-art Marvels 'Eternals' onthult de Celestials

De grootse scifi-film die eind 2020 verschijnt.

door Bram de Groot om 09:51 in Algemeen
In Marvels Eternals duiken we diep de geschiedenis in van het Marvel-filmuniversum. We krijgen een verhaal te zien over de Eternals, de vroege bewoners van de Aarde, die zijn gecreëerd door de Celestials. Hun tegenstanders zijn de Deviants. Hieronder de acteurs die de belangrijkste rollen invullen, gezamenlijk op een foto, en eerste concept-art!

We starten met de concept-art welke werd verspreid tijdens Comic Con. Op het ontwerp zie je een eerste blik op de Celestials!


Belangrijkste cast
Een aantal van de acteurs waren zaterdag aanwezig tijdens Comic Con in San Diego. Zij gingen ook op de foto voor Entertainment Weekly. De belangrijkste cast bestaat uit Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Icarus), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) en Dong-seok Ma (Gilgamesh). Het belangrijke hoofdpersonage Sersi moet nog gecast worden.


Waanzinnige onsterfelijken
Eternals gaat over "een groep waanzinnige onsterfelijken. Middels hun reis kunnen we echt ontdekken wat het betekent om mens te zijn, en mens te zijn in onze tijd op deze planeet," aldus Chloe Zhao (The Rider) die deze 25e film in het Marvel Cinematic Universe regisseert. Eternals staat gepland voor 6 november 2020.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Dat Sprite kind lijkt me nu al irritant.............

NieuwsFilm