Algemeen

Team voor 'Avengers 5' al bekend!

Het nieuwe team wordt compleet anders.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Was jij onder de indruk van de vijf films en vijf series die afgelopen weekend zijn aangekondigd voor de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe? Of miste je iets? Mogelijk een vijfde Avengers-film? Deze gaat er zeker komen en dan waarschijnlijk in fase vijf!

De vierde fase gaat opbouwen naar iets groters en gaat gebruikmaken van de tv-series op Disney+ om de boel nog grootser te maken. "Die mega-grote series op Disney+ hebben ons bij Marvel Studios gesterkt om door te gaan," aldus Kevin Feige tegenover MTV News op de vraag of we een Young Avengers-film krijgen. En van de zaken waaraan gebouwd wordt, is een (soort van) Avengers-team:


"Het zal een heel ander team zijn dan we eerder hebben gezien, dat is waar Avengers: Endgame over ging. Het zal een heel andere incarnatie zijn van het team met een aantal mensen die je al hebt ontmoet en sommige mensen die je nog niet hebt ontmoet."16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

onderhand krijg ik wel genoeg van disney en marvel
geld is hun enige drijveer.

John Wayne

Avatar

^ En andere filmstudio's maken films alleen voor de kunst en liefdadigheid?

Goku32

Avatar

Klopt Jaws dat is het ook, het geld is het enige wat telt bij Disney en Marvel. Daarom maken ze alleen maar zulke films

dejo

Avatar

Zucht...Disney maakt dezelfde fout als die gemaakt is met de X-Men-franchise. Ze blazen het MCU net zolang op tot die inelkaar ploft als een soufflee. Ik wed dat ze de volgende "Phase" niet eens afmaken omdat de belangstelling plots daalt onder het publiek. je zou toch denken dat ze wat geleerd hebben met de Star Wars Franchise, die ze bijna gekilled hebben

voldemort8690

Avatar

elke Marvel film heeft zijn kwaliteit, is ik vind dat ze voort mogen doen, ze doen het goed met hun verhalen en connectiviteit, met hier en daar kleine foutjes, maar dat moeten je kunnen negeren, hetzelfde met SWTLJ was ook een geweldige film maar het werd anders bekeken omdat ze het verhaal niet snapte

Maac

Avatar

@ridjieddo
Zou het leuk vinden als je dit nog leest, ik wil jouw comment namelijk niet onbeantwoord laten, want ik vind waardeer het dat je zo open het dialoog aan bent gegaan. Filmtotaal heeft de reacties verwijderd onder het bericht van de nieuwe LHBTI superhero, want vrijheid van meningsuiting kan blijkbaar alleen als je dingen zegt waar zij het mee eens zijn.

Dank voor de vriendelijke woorden (ook jij +1 maatje), ik waardeer je open houding en dat je jouw eigen kijk op dit onderwerp deelt.
Wij zijn het gedeeltelijk ook eens; Nederland is zeker een progressief land (al worden er af en toe helaas ook stappen achteruit gezet) en er is zeker sprake van discriminatie en intolerantie.
Waar ik het niet mee eens ben (geldt ook voor fuckdudebros) is dat hier intolerantie jegens de LHBTI community vertegenwoordigd wordt. De meeste mensen zijn het gewoon zat, omdat het ze niet bezighoudt. Ze accepteren iedereen en hoeven niet via (superhelden)films te leren dat gelijkheid een groot goed is.
Stel je eens voor dat we nieuwsberichten gaan krijgen over geweldloze films, begeleidt door kopteksten die aangeven dat geweld slecht is en dat we dit niet mogen romantiseren. Zou je je als filmliefhebber (of als volwassene) serieus genomen voelen? Alsof iemand jou hoeft te vertellen wat jij niet allang al weet? Alsof cinema ons vertelt hoe de wereld in elkaar zit?
Voor mij is film juist een medium om even los te komen van de realiteit en te genieten van creativiteit, ambacht en kunst, zonder dat het gebruikt wordt als politiek vehikel om een boodschap over te brengen die mijn ouders mij al hebben geleerd toen ik net naar school ging.
Prima, vertegenwoordig zoveel minderheden en promoot zoveel diversiteit als je maar wilt, maar doe het omdat je talenten hebt gevonden die jouw film beter gaan maken, niet financieel succesvoller vanwege politieke doeleinden. Ik geloof oprecht dat dit een negatieve invloed heeft op de kwaliteit van films, waaronder de nieuwe Star Wars-delen, Marvel-films en bijvoorbeeld ook de nieuwe Terminator.

Maar goed, het staat iedere creatieve geest vrij om te doen natuurlijk. Het geniet gewoon niet mijn voorkeur.

We kunnen ons dialoog vast niet voortzetten, maar wilde hiermee wel laten weten dat ik het een belangrijk topic vind en ook andermans kijk hierop een kans wil bieden.

ridjieddo

Avatar

Beste Filmtotaal, alle reacties onder het Valkyrie is LGBTQ artikel zijn zojuist verwijderd. Ik was naar mijn weten de laatste die gereageerd heeft. Ik reageerde met onderbouwing en zonder schelden op de reactie van Maac. Volgens mij heb ik en alle andere Filmtotaalers ons netjes aan de huisregels gehouden. Waarom zijn nu alle reacties opeens verwijderd?

ridjieddo

Avatar

Maac! Ik zie nu pas jouw bericht!! xD Zeker een goed verhaal, to be continued.

Maac

Avatar

^Yes, komt goed.
Jouw comment was inhoudelijk en netjes, dat zal vast niet de reden zijn geweest voor het uitschakelen van de reacties.
Tot de volgende inderdaad! Smiley face

Artificialis

Avatar

@ridjieddo
We leven nou eenmaal in een politiek correcte samenleving waarin kritiek op linkse thema's niet is toegestaan. Ik vind een lesbische Valkyrie overigens prima. Net als bij Captain Marvel had het mij verbaasd als deze personages überhaupt als heteroseksueel waren bedoeld.

akketa

Avatar

He bah. Ik was te laat om te kijken wat de reacties nou zouden zijn bij het Valkyrie-artikel... Ik was 'r al bang voor.
Fijn dat Ridjieddo en Maac nog even wat voortzetting brengen.

Ik denk niet dat Marvel het zelf aan de grote klok hangt. Thompson vertelt het tussen neus en lippen door, Feige bevestigt en vertelt dat er meer LHBT-karakters komen. Maar alleen omdat daar naar gevraagd wordt. Het zijn juist de media, waaronder Filmtotaal, die het zo nodig allemaal aan de grote klok moeten hangen: " Officieel: Valkyrie eerste LHBTI-heldin in MCU!" Met uitroepteken en al. De mensen die nog overtuigd moeten worden van acceptatie zul je zo echt niet over de streep trekken. Je stoot ze juist af. Zie de reacties vaak onder zo'n bericht. "Door de strot duwen" is vaak wat je ziet.
Dit is, trouwens, is niet direct op Filmtotaal gericht, maar op alle media.

Filmtotaal kiest door zo'n titel een kant ipv., in mijn ogen belangrijk voor journalistiek/media, zo objectief mogelijk te blijven. Het ergens persoonlijk (niet) mee eens zijn mag dan in aparte artikelen of opiniestukken, maar blijkbaar lijkt de media in het algemeen al te verwateren.

Master Of Films

Avatar

akketa "Filmtotaal kiest door zo'n titel een kant"
Om vervolgens alle reacties uit te schakelen.

Chrischzz

Avatar

Daarnaast is het ook niet nodig het zo als grote kop aan te kondigen vind ik. Je gaat er juist reacties mee uitlokken, waaronder ook negatieve reacties.

En dan valt het hier nog wel mee, maar kijk voor de lol maar eens op soortgelijke artikelen op Facebook, kan je je lol op.


Ook is dit natuurlijk niet het eerste homo/bi-sexuele karakter in de superhelden wereld van marvel. Neem bijvoorbeeld hoe heet ze in Deadpool.

Civilian Supreme

Avatar

Haha, heb wat gemist geloof ik.
Denk dat er hier maar weinig mensen zijn die moeite hebben met iemands geaardheid maar het wordt je nu in elke serie/film idd door de strot gedrukt. Ik hoef het ook niet zo nadrukkelijk te zien op het scherm maar dat is misschien ook omdat ik mij niet echt in kan leven bij 2 kussende homo's of lesbi's. Bij een man en vrouw weten ze wel een emotie op te roepen.
Ook dat ze de 'sterke' vrouw zo moeten vertegenwoordigen is een modetrend. Neem een Ripley of Sarah Connor, die hoefden dat niet zo nadrukkelijk aan te geven in de films, dat ging gewoon natuurlijk.

Master Of Films

Avatar

Civilian Supreme "Ook dat ze de 'sterke' vrouw zo moeten vertegenwoordigen is een modetrend. Neem een Ripley of Sarah Connor, die hoefden dat niet zo nadrukkelijk aan te geven in de films, dat ging gewoon natuurlijk."
Als kers op de taart Ripley en Sarah Conner zijn sterke vrouwen, maar niet perfect. Tegenwoordig zijn sterke vrouwen in films perfecte Mary Sues. Helden moeten falen en leren van hun fouten. Dat hadden ze begrepen met Ripley en Sarah, maar de filmmakers (veelal millennials) van tegenwoordig willen dat niet begrijpen. Het lijkt alsof zwak zo slecht is.

NieuwsFilm

meest populair