''Eindscène 'Star Wars: The Rise of Skywalker' laat je hoofd exploderen''

''Eindscène 'Star Wars: The Rise of Skywalker' laat je hoofd exploderen''

Kevin Smith deelt zijn ervaring op de set van deel negen.

Begin 2018 kreeg filmmaker Kevin Smith een hartaanval. De filmgek is bijzonder geliefd in Hollywood en na zijn herstel werd hij door J.J. Abrams uitgenodigd op de set van Star Wars: The Rise of Skywalker.

In gesprek met IGN sprak Smith over zijn ervaring op de set. Met zijn gebruikelijke enthousiasme vertelde hij over een set die hij uiteindelijk besloot niet te bekijken:


"Ik mocht rondhangen op de set in Pinewood waar een hoop buzz was over een bepaalde set. Er was een grote set waarvan ze zeiden, 'Je moet die zien. Als je het ziet, explodeert je hoofd.' En ik dacht 'Wat is het?' Toen zeiden ze, 'Vraag het J.J.' En dus vroeg ik het J.J.: 'Ze vertellen me steeds dat ik die set moest zien, en toen zei hij, 'Niet doen.' Ik zei: 'Waarom?' en hij zei: 'Het is voor de laatste scène van de film.'

Dus ik dacht: 'Nou ja, ik wil het echt zien', en hij zei, 'Je wilt deze spoiler niet. Als dit gebeurt, wil je in de bioscoop zitten, geloof me.' En andere mensen in de crew hadden zoiets van, 'Bro, ik wou dat ik het niet had gezien. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, maar het zal je hoofd laten exploderen."

Wat zou het zijn?
Aangezien het over het einde van de film gaat, zou het zomaar kunnen dat het gaat om een herkenbare locatie uit de complete sage rond de Skywalkers. Een mogelijke terugkeer naar Tatooine zit nog altijd in het vat.

Vanaf 18 december draait Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair