Celebrity

'The Wire'-actrice gearresteerd wegens bezitten cocaïne en drugsaccessoires

Snuf de hond heeft zijn werk weer gedaan.

door FilmTotaal om 11:39 in Celebrity
Sonja Sohn heeft een tegenvallend weekend achter de rug. De 55-jarige actrice, vooral bekend van haar werk aan tv-series zoals The Wire en The Chi, is zondagnacht om twee uur aangehouden door de politie. Ze was passagier in een auto die gestopt werd op verdenking van bedwelmende middelen. Een politiehond rook onraad en zijn menselijke collega's doorzochten daarna de wagen. Helaas voor Sohn had ze het één en ander in haar handtas.

Het nieuwtje is door diverse websites opgepakt. Volgens Variety had Sohn - geboren als Sonja Williams - cocaïne in haar bezit en andere drugsaccessoires, waaronder benodigdheden voor marihuana. Het laatstgenoemde wordt behandeld als een overtreding, de cocaïne als een misdrijf. De bestuurder van de wagen kwam er beter vanaf, ondanks dat deze persoon ook werd opgepakt vanwege een vervallen rijbewijs.

Doei
Eenmaal aangekomen op het politiebureau hoefde Sohn en haar kameraad niet lang te brommen. Naar verluidt was ze nog geen tien minuten aanwezig en toen mocht ze vertrekken na het betalen van haar borgtocht. Deze was maar 1.500 dollar, omdat er ongenoemde goederen genoteerd zijn als onderpand. Vandaag zal Sohn in de rechtbank verschijnen en krijgt ze te horen welke straf het openbaar ministerie eist.

NieuwsFilm

meest populair