Celebrity

'The Wire'-actrice gearresteerd wegens bezitten cocaïne en drugsaccessoires

Snuf de hond heeft zijn werk weer gedaan.

door Rik Timmer om 11:39 in Celebrity
Sonja Sohn heeft een tegenvallend weekend achter de rug. De 55-jarige actrice, vooral bekend van haar werk aan tv-series zoals The Wire en The Chi, is zondagnacht om twee uur aangehouden door de politie. Ze was passagier in een auto die gestopt werd op verdenking van bedwelmende middelen. Een politiehond rook onraad en zijn menselijke collega's doorzochten daarna de wagen. Helaas voor Sohn had ze het één en ander in haar handtas.

Het nieuwtje is door diverse websites opgepakt. Volgens Variety had Sohn - geboren als Sonja Williams - cocaïne in haar bezit en andere drugsaccessoires, waaronder benodigdheden voor marihuana. Het laatstgenoemde wordt behandeld als een overtreding, de cocaïne als een misdrijf. De bestuurder van de wagen kwam er beter vanaf, ondanks dat deze persoon ook werd opgepakt vanwege een vervallen rijbewijs.

Doei
Eenmaal aangekomen op het politiebureau hoefde Sohn en haar kameraad niet lang te brommen. Naar verluidt was ze nog geen tien minuten aanwezig en toen mocht ze vertrekken na het betalen van haar borgtocht. Deze was maar 1.500 dollar, omdat er ongenoemde goederen genoteerd zijn als onderpand. Vandaag zal Sohn in de rechtbank verschijnen en krijgt ze te horen welke straf het openbaar ministerie eist.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

In The Wire is haar karakter gay. Geen kijker die zich daaraan stoorde en komt in gesprekken over deze serie nooit ter sprake.

Het is allemaal niet zo boeiend zolang het niet besproken wordt alsof dat het wel is.

Master Of Films

Avatar

Ach ja The Wire. Dat was nog in de periode waarin de teerbare sneeuwvlokjes zich moesten ontwikkelen. Nu moeten filmmakers per se laten weten, liefst zo groot mogelijk, dat ze meedoen aan de representaties van diens geaardheid. Want oh wee als niet aan de PC trendcultuur meedoen.

Anyway, Frietgezicht weet weer een prachtige argument te vinden waarom The Wire zo goed is.

Frietgezicht

Avatar

^ Echt he!
En waar is Thomas gebleven? https://www.filmtotaal.nl/gebruiker/127728

Hij zou The Wire nog gaan kijken.

Maac

Avatar

Vox News heeft het nog niet opgepikt. Oh wacht...

nieuwslaatste nieuws

meest populair