Algemeen

Quentin Tarantino's 'Star Trek' onderdeel van J.J. Abrams' 'Star Trek'-wereld!

Het is nog afwachten of de film er ook echt komt.

door Bram de Groot om 12:43 in Algemeen
Binnenkort verschijnt van Quentin Tarantino eindelijk zijn negende film: Once Upon a Time in Hollywood. Mogelijk gaat hij daarna aan de slag met de R-rated Star Trek-film.

Tijdens de Happy Sad Confused-podcast heeft de filmmaker aangegeven dat de film zich zou moeten afspelen in de tijdlijn van de Star Trek-rebootreeks van regisseur / producent J.J. Abrams en met acteur Chris Pine, uiteraard op de manier waarop hij dat kan:


"Ik weet niet hoeveel ik kan zeggen. Het enige dat ik kan zeggen is dat het zou gaan over de tijdlijn van Chris Pine. Nu begrijp ik het nog steeds niet helemaal, en J.J. [Abrams] kan het me niet uitleggen, en mijn editor heeft geprobeerd het aan mij uit te leggen en ik begrijp het nog steeds niet... Over dat er iets gebeurde in de eerste film waardoor er nu een soort van schone lei is. Dat pik ik niet. Ik vind het niet leuk. Ik waardeer het niet. Ik... F*** dat... Ik wil dat de hele reeks wel is gebeurd, maar het is gewoon nog niet gebeurd. Nee, Benedict Cumberbatch of hoe hij ook heet, is niet Khan, oké? Khan is Khan. Ik zei tegen J.J.: 'Ik begrijp dit niet. Ik vind het niet leuk.' En toen zei hij: 'Negeer het! Niemand vindt het leuk. Ik begrijp het niet. Doe gewoon wat je wilt. Als je wilt dat het precies zo gebeurt als in de serie, kan het.'"

Chris Pine en Zachary Quinto
Ondanks dat Tarantino niet snapt dat de gebeurtenis op de USS Kelvin Star Trek in een andere tijdlijn duwde, lijkt hij wel veel ontzag te hebben voor de acteurs Pine en Zachary Quinto. Het zou zomaar kunnen dat hij de acteurs weet terug te krijgen voor zijn Star Trek-film:


"De reden waarom ik geïntrigeerd werd door de J.J. Abrams-versie is omdat ik vind dat Chris Pine fantastisch werk heeft verricht, niet alleen door Capt. Kirk te spelen, maar door de kapitein van William Shatner te spelen - hij is William Shatner. Hij is niet zomaar een man, hij is dé Capt. Kirk van William Shatner. En Zachary Quinto is letterlijk Leonard Nimoy's Spock omdat ze allebei dezelfde scènes samen hebben - Hij is zijn Spock. Ze hebben het f******* briljant gedaan."


Kortom, Tarantino lijkt een Star Trek-film te willen maken met Pine en Quinto, maar dan wel met een compleet nieuw verhaal. Wordt Tarantino's versie simpelweg een herkansing van de ondertussen afgeschreven reeks van Abrams?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Star Trek met een boel gevloek, afwachten of deze film er komt.

Thiver

Avatar

Zo te lezen is het cocaïnegebruik van oom Quentin nog niet bepaald minder geworden...

Devenace

Avatar

Tarantino moet niet zoveel blowen, weirdo.

chefry1983

Avatar

Ik hoop nog steeds dat deze film er komt Smiley face

NieuwsFilm

meest populair