Eerste recensies 'Once Upon a Time in Hollywood': Quentin Tarantino maakt opnieuw een meesterwerk

Eerste recensies 'Once Upon a Time in Hollywood': Quentin Tarantino maakt opnieuw een meesterwerk

De buitenlandse recensenten zijn laaiend enthousiast!

Once Upon a Time in Hollywood, de nieuwe film van topregisseur Quentin Tarantino met sterren als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie, blijkt weer een waar meesterwerkje te zijn. De buitenlandse recensenten zijn namelijk uiterst positief over de prent en op Rotten Tomatoes scoort deze 92%!

Bekijk de afbeelding
Rolling Stone

"Deze fantasie vol sterren verbindt het geweld uit het Hollywood- en Manson-tijdperk met het beste en meest bombastische stukje cinema van dit jaar. Je voelt Tarantino's liefde voor films in elk shot"


Associated Press

"Tarantino's meest tedere en aangrijpende ode aan de filmindustrie tot nu toe"


The Hollywood Reporter

"De film is ongebalanceerd, log in zijn structuur en soms redelijk oppervlakkig, maar ook een ontwapenende, karakteristieke liefdebrief aan zijn inspiratie"


Bekijk de afbeelding
Entertainment Weekly

"DiCaprio en Pitt evenaren hun beste acteerprestaties ooit. De een speelt een acteur met een groot ego en de kwetsbaarheid van iemand in een vroege midlifecrisis, en de ander speelt een Lebowski die op een soort strandjongen lijkt en de unieke gave heeft voor onverwachtse geweldsuitbarstingen"


The Wrap

"De film is als een grote speeltuin voor de regisseur om oude popcultuur verder te fetisjeren, dingen te breken en mensen te kwetsen om een brede blik en robuust gevoel van perversiteit te bieden aan het gehele filmambacht"



Once Upon a Time in Hollywood draait vanaf 15 augustus in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair