Johnny Depp: 'Amber Heard drukte sigaret in mijn gezicht uit' (fotobewijs)

En de soap tussen de twee ex-geliefden gaat door...

Johnny Depp beschuldigt Amber Heard ervan dat zij ooit een sigaret in zijn gezicht heeft uitgedrukt. Dat blijkt uit nieuw gepubliceerde rechtbankdocumenten. Een foto waarop Depp met een brandwond te zien zou zijn moet deze claim bewijzen.

Johnny Depp heeft nieuw bewijsmateriaal aangeleverd in zijn zaak tegen The Sun. Dat meldt The Blast. Depp startte deze rechtszaak nadat de Britse tabloid hem in een artikel als een vrouwenmishandelaar had neergezet. Dat artikel volgde uit het langlopende conflict tussen Depp en zijn ex Amber Heard. Beide sterren beschuldigen elkaar van mishandeling.

De nieuwe stukken presenteren meer details over een uit de hand gelopen ruzie tussen de twee. Depp beweert dat Heard doordraaide nadat zij van zijn advocaten te horen kreeg dat hij huwelijkse voorwaarden wilde opstellen. Heard zou hem met meerdere drankflessen hebben bekogeld en vervolgens een sigaret op zijn wang hebben uitgedrukt.

Schade
Depp beweert dat hij zich heeft moeten laten behandelen aan zijn verwondingen in een Australisch ziekenhuis. Daar zou ook een foto gemaakt zijn van een vermoedelijke brandwond. The Blast heeft deze foto in handen en openbaar gemaakt. Depp eist een schadevergoeding van ruim twee ton van de krant.

NieuwsFilm

meest populair