Margot Robbie is oppervlakkige vragen over haar schoonheid zat

Margot Robbie is oppervlakkige vragen over haar schoonheid zat

"Als ik in hun schoenen stond dan vroeg ik iets anders."

Het maken van tv-series en films gaat dikwijls gepaard met kort- en langdurende interviews om het gecreëerde item te bespreken of er reclame voor te maken. Dit geldt grotendeels voor acteurs en filmmakers. Bijwijlen levert het vermakelijke onderwerpen op - de interviewer kan natuurlijk afwijken met zijn of haar vragen. Maar het kan ook problemen opleveren. Vooral actrices kunnen het zat worden als er continue naar hun uiterlijk of dieet gevraagd wordt. Eén van hen is Once Upon a Time in Hollywood-actrice Margot Robbie.

Een gesprek met het Australische The Daily Telegraph onthulde de ware gevoelens van de 29-jarige Robbie. Ze kan er niet meer tegen als een vraag over haar uiterlijk voor de zoveelste keer naar voren komt. "Ik vind het gewoon niet leuk als dat de focus is wanneer er zoveel andere dingen zijn om over te discussiëren. Voor mij is het een gemiste kans."

Schoenen
De Australische gaat verder: "Soms wanneer ik plaatsneem en iemand een vraag stelt - die niet noodzakelijk over mijn uiterlijk gaat - dan denk ik bij mezelf: 'Ik heb met zoveel interessante mensen gewerkt. Willen ze niet een verhaal horen over [Martin] Scorsese? Als ik in hun schoenen stond dan vroeg ik iets anders." De actrice uit The Wolf of Wall Street gaf wel aan dat ze het niet erg vind om over zulk soort onderwerpen te praten wanneer het voor een modeblad is.

Seksbom
Eerder deze maand sprak Robbie ook over iets anders dat haar dwarszit: dat sommige mensen haar een bombshell (seksbom) noemen. Tegenover Vogue vertelde ze geprikkeld: "Ik haat dat woord. Ik háát het zo erg. Ik voel me net een verwend nest als ik dat zeg, want er zijn ergere dingen [om genoemd te worden], maar ik ben geen seksbom. De muziek stopt niet met spelen wanneer ik een ruimte in loop. Mensen draaien zich niet om en zeggen: 'Kijk naar die vrouw.' Dat gebeurt niet."

NieuwsFilm

meest populair