Algemeen

Nieuwe film Martin Scorsese 'The Irishman' nog dit jaar in de bioscoop en op Netflix!

Wordt deze Scorsese de nieuwe Roma?

door Niels van Arkel om 08:31 in Algemeen
De nieuwe Martin Scorsese film The Irishman gaat in première op het New York Film Festival. Hij draait al op de openingsavond, 27 september aanstaande.

De film komt in het najaar, hoogstwaarschijnlijk in november, in een select aantal bioscopen in binnen- en buitenland. Of dit ook in Nederland het geval zal zijn, is nog steeds onduidelijk. De verwachting is overigens van wel. In ieder geval staat de film in november op de Nederlandse Netflix.

Met deze aanpak lijkt The Irishman dezelfde behandeling te krijgen als Roma, die vorig jaar genomineerd werd voor verschillende Oscars.

De voorzitter van het festival, Kent Jones, heeft lovende woorden voor de film: "The Irishman is zo ontzettend veel dingen: rijk, grappig, verrassend en ontroerend. Het is het werk van meesters die zich enorm meester hebben gemaakt in het maken van film die je dingen laat voelen waarvan je niet wist dat het kon. Op het moment dat de film afgelopen was, wist ik dat ik deze nog duizend keer kan zien."The Irishman is dit najaar in ieder geval in Nederland te bekijken.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Zembo

Avatar

Ik kijk hier het meest naar uit dit jaar. Mijn verwachtingen zijn hoog, Joe Pesci hoog j/k. Ik zal deze lekker thuis op de bank gaan kijken op mijn dooie gemak.

donniebrasco

Avatar

Daarna weer hopen dat ie op dvd/blu-ray uit gaat komen. Pfffff...

Brian de Palma

Avatar

Hopelijk toch nog in de bioscoop. Er zijn zoveel mooie technieken gebruikt. Te mooi om het direct op tv te laten zien. Zou een gemiste kans zijn

NieuwsFilm

meest populair