10-jarige Julia Butters steelt de show in 'Once Upon a Time in Hollywood' maar we missen haar beste scène?

Volgens velen is de jonge actrice dé revelatie van de film!

Once Upon a Time in Hollywood heeft een geweldige cast, maar toch springt er volgens velen een tamelijk onbekende naam uit, namelijk die van de 10-jarige Julia Butters. In de nodige recensies wordt zij dé revelatie van Quentin Tarantino's nieuwste film genoemd. Butters speelt Trudi, de tegenspeelster van Leonardo DiCaprio's Rick Dalton in de westernserie Lancer. Ook hij had alleen maar goede woorden voor haar over.

De met een Oscar bekroonde DiCaprio vergelijkt haar namelijk nu al met een jonge Meryl Streep. Butters weet niet zo heel goed wat ze hiervan moet denken: ''Meryl Streep was twintig toen ze begon met acteren, ik ben pas tien. Dat is wel even een verschil! Ergens maakt het me heel blij maar tegelijkertijd eigenlijk ook kwaad dat hij dat gezegd heeft!''

Geen Oscarnominatie
Producent David Heyman prijst de jonge actrice eveneens de hemel in. Hij is echter wel wat teleurgesteld, want volgens hem zit haar beste scène niet eens in de film: ''De film is geweldig, maar Quentin is ook goed in het knippen van fantastische scènes. Hij heeft een scène van haar eruit gehaald, waarvan ik zeker weet dat als deze erin was gebleven, Julia geheid een Oscarnominatie zou hebben gekregen. Helaas stond de scène echter niet in dienst van de film''.

NieuwsFilm

meest populair