Opvallend gerucht over Palpatine in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Opvallend gerucht over Palpatine in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Wat is de beste man allemaal van plan?

Pas in december krijgen we Star Wars: The Rise of Skywalker te zien. We weten pas erg weinig over de film die een einde maakt aan de strijd tussen de Jedi en de Sith en aan het verhaal van de Skywalker-familie. Maar speculatie is er genoeg en dan vooral over de rol van Palpatine.

De kwaadaardige Sith, die ook wel bekend stond als Darth Sidious en dood leek, keert ook terug. De site Making Star Wars heeft een nieuw gerucht te pakken over de film. Op basis van een anonieme bron, vertelt de site wat we nog meer hiervan kunnen verwachten.

Verborgen vloot
Volgens Making Star Wars spelen de Sith Troopers, de rode Stormtroopers die eerder onthuld werden, een belangrijke rol. Zij hebben zich verborgen op een gigantische vloot, ergens in de Unknown Regions van het sterrenstelsel. Interessant is ook dat de Star Destroyers in de nieuwe film Death Star-achtige wapens hebben.

Kylo Ren moet in de film op zoek naar iets dat de Wayfinder heet en daarmee die grote vloot opsporen. Alleen zo zou hij het nalatenschap van Palpatine kunnen gebruiken. Die vloot schijnt ook de manier te zijn waarop Palpatine terugkeert. Hij wil hem gebruiken op het moment dat zijn plannen om na zijn dood terug te keren gewerkt hebben, om orde in het sterrenstelsel te herstellen. Hij is dus ook niet blij met Kylo.

Vanaf 20 december te zien.

NieuwsFilm

meest populair