Guillermo del Toro's 'Nightmare Alley' krijgt enorme sterrencast!

Guillermo del Toro's 'Nightmare Alley' krijgt enorme sterrencast!

Bradley Cooper nam onlangs nog de hoofdrol over van Leonardo DiCaprio.

Onlangs werd al bekend dat Bradley Cooper de hoofdrol zal spelen in Guillermo del Toro's verfilming van William Lindsay Greshams boek Nightmare Alley voor Fox Searchlight. Hij lijkt nu ondersteund te gaan worden door een groot aantal Hollywood-sterren in de film, waarvan de opnames begin 2020 van start zullen gaan.

Nightmare Alley werd in 1947 al eens verfilmd met Tyrone Power als hoofdrolspeler. Het verhaal gaat over een ambitieuze oplichter die samenwerkt met een doortrapte vrouwelijke psychiater. Samen lichten ze mensen op met hun hypnose-trucs, maar ondertussen wordt de oplichter ook zelf in de val gelokt door zijn manipulatieve partner...

Een cast om van te smullen
Variety weet vandaag te melden dat Cate Blanchett haar opwachting zal maken in de nieuwe versie, maar volgens Collider zijn er in de film ook nog eens rollen weggelegd voor Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Willem Dafoe, Rooney Mara, Michael Shannon en Mark Povinelli. Een behoorlijke line-up dus!

Del Toro zal Nightmare Alley produceren en regisseren, en schreef tevens het script samen met Kim Morgan. Het is del Toro's eerste film als regisseur sinds Oscar-winnaar The Shape of Water.

NieuwsFilm

meest populair