'Hobbs & Shaw' dient als lanceerplatform voor meer spin-offs

'Hobbs & Shaw' dient als lanceerplatform voor meer spin-offs

De franchise moet uit zijn voegen barsten.

Hobbs and Shaw is zo gemaakt, dat er meer spin-offs kunnen volgen. In de film komen Dominic Torreto en de andere hoofdpersonen uit de franchise niet voor; in plaats daarvan dragen Dwayne Johnsons Hobbs en Jason Stathams Shaw de film. En dat moet leiden tot meer!

Regisseur David Leitch sprak samen met scenarist Chris Morgan over zijn intenties met de film. Het is een film die bedoeld is als lanceerplatform voor meer spin-offs. "Mijn intentie was, en ik hoop dat de studio dat hoort, om een wereld te bouwen die geschikt was voor spin-offs," aldus Leitch.

Heel wat meer
"Als je ernaar kijkt, hebben we grote filmsterren weten te strikken. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en heel wat andere mensen," ging hij verder. "Je realiseert je zo dat er heel wat meer wegen voor dit Hobbs and Shaw universum zijn om te bewandelen."

En Morgan hoopt ook op meer. "Hopelijk reageert het publiek er positief op en als dat zo is, hebben we heel wat meer avonturen voor ze in petto," vulde hij Leitch aan. "Als de wereld meer wil zien, hebben we alvast wat erg leuke plannen."

NieuwsFilm

meest populair