Video

Trailer: Marlon Wayans is een irritante zesling in Netflix-komedie 'Sextuplets'

Misschien iets voor liefhebbers van 'The Nutty Professor' of 'Norbit'?

door Jan-Peter Rook om 11:36 in Video
Het spelen van meerdere rollen in één film was vroeger vooral een ding van Eddie Murphy, met films als Coming to America, The Nutty Professor en Norbit. Nu waagt White Chicks-acteur Marlon Wayans ook een poging met Sextuplets, een nieuwe Netflix-komedie waarin hij een zesling speelt. De trailer is nu te bekijken.


In Sextuplets speelt Wayans vijf verschillende broers en een zus - een zesling - die niet van elkaars bestaan afweten. Eén ervan, Alan, staat op het punt om vader te worden. Wanneer hij erachter komt dat hij nog vier tweelingbroers en een tweelingzus heeft, gaat hij naar ze op zoek voordat z'n kind wordt geboren. Eerst vindt hij Russell, ook gespeeld door Wayans dus, met wie hij vervolgens een "hilarische" zoektocht aangaat om de zesling te herenigen.

Naast zes keer Wayans bestaat de cast verder uit Molly Shannon, Glynn Turman, Bresha Webb, Debbi Morgan en Michael Ian Black. De film staat op naam van regisseur Michael Tiddes, bekend van de komedies A Haunted House, Fifty Shades of Black en Naked.

Sextuplets is vanaf 16 augustus te zien op Netflix.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Dit denk niet dat Marlon Wayans het niveau heeft hierin van een Eddy Murphy. Michael Tiddes werkt weer samen met Marlon en al die andere films zijn geen supergoede komedies. Een film zoals 'naked' was leuk om eens gezien te hebben en daar blijft het bij. Die 'haunted house'-films zijn slecht en 'Fifty Shades of Black' heb ik niet eens afgekeken zo slecht als die was. Ik heb toch al netflix en kan dan 16 augustus zien of het iets is anders zet ik die ook af en mag die de vergetelheid in.

Zembo

Avatar

Naked was super grappig echter voor 1 keer. Niet voor herhaling vatbaar. Het feit dat Naked mij verast heeft geef ik deze zeker een kans.

Monojaxx

Avatar

De enige film die ik echt leuk vond was White Chicks, rest is erg middelmatig. Oja, de eerste en tweede Scary Movie's waren ook wel aardig.

Frietgezicht

Avatar

^ Don’t be a Menace niet vergeten...

Devenace

Avatar

Vroeg me al waarom het zo slap overkomt en niet aanslaat.
Dacht eerst positieve discriminatie subsidie film.
En toen zag ik het... Netflix.

ThysRomani

Avatar

Hij probeert het te geforceerd allemaal. En met deze film krijg je dat niet één keer, nee! Je krijgt het maar liefst zes keer!

Het is niet te doen..

NieuwsFilm

meest populair