Trailer: Marlon Wayans is een irritante zesling in Netflix-komedie 'Sextuplets'

Trailer: Marlon Wayans is een irritante zesling in Netflix-komedie 'Sextuplets'

Misschien iets voor liefhebbers van 'The Nutty Professor' of 'Norbit'?

Het spelen van meerdere rollen in één film was vroeger vooral een ding van Eddie Murphy, met films als Coming to America, The Nutty Professor en Norbit. Nu waagt White Chicks-acteur Marlon Wayans ook een poging met Sextuplets, een nieuwe Netflix-komedie waarin hij een zesling speelt. De trailer is nu te bekijken.


In Sextuplets speelt Wayans vijf verschillende broers en een zus - een zesling - die niet van elkaars bestaan afweten. Eén ervan, Alan, staat op het punt om vader te worden. Wanneer hij erachter komt dat hij nog vier tweelingbroers en een tweelingzus heeft, gaat hij naar ze op zoek voordat z'n kind wordt geboren. Eerst vindt hij Russell, ook gespeeld door Wayans dus, met wie hij vervolgens een "hilarische" zoektocht aangaat om de zesling te herenigen.

Naast zes keer Wayans bestaat de cast verder uit Molly Shannon, Glynn Turman, Bresha Webb, Debbi Morgan en Michael Ian Black. De film staat op naam van regisseur Michael Tiddes, bekend van de komedies A Haunted House, Fifty Shades of Black en Naked.

Sextuplets is vanaf 16 augustus te zien op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair