Algemeen

Wie was toch die geheime schurk in 'Hobbs and Shaw'?

Schrijver en regisseur vertellen meer over rol [spoiler]

door Niels van Arkel om 10:57 in Algemeen
We weten natuurlijk van de kwade bedoelingen van "Black Superman" Brixton in Hobbs and Shaw, gespeeld door Idris Elba. Maar hij werd ook regelmatig uitgejouwd door een ultieme schurk: the director. Maar wie is dat eigenlijk?


Let op: hieronder staan spoilers voor Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw


De man achter Brixton, de 'director', verschijnt alleen in stemvorm en niet in levende lijve. In de meeste gevallen was de stem vervormd, maar op andere momenten kon je duidelijk horen dat acteur Ryan Reynolds de stem verzorgt. En dat kwam voor veel mensen als een verrassing.

Regisseur David Leitch is Reynolds echter geen zekerheidje voor de franchise: "Eerlijk gezegd is er geen eindoordeel. Uiteindelijk kunnen we nog alle kanten uit. Het is dus niet gezegd dat Reynolds ook in de toekomst the director speelt."

Er zijn nog wat meer kandidaten denkbaar. Zo staat volgens Leitch ook Keanu Reeves nog op de nominatie: "We hebben met Keanu gesproken en hem een paar knipsels uit de film laten zien. Hij vond de rol van Director ook wel wat. Het feit dat we hem gezichtloos hebben gelaten, biedt daar ook wel mogelijkheden voor."0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair