Celebrity

Tyrese Gibson valt Dwayne Johnson aan na 'floppen' 'Hobbs & Shaw'

"De opening van 180 miljoen dollar is niet een overwinning," aldus de 'Fast & Furious'-acteur.

door Rik Timmer om 12:16 in Celebrity
Dit zat eraan te komen. Nadat een artikel online verscheen waarin Fast & Furious-spin-off Hobbs & Shaw bekritiseerd werd vanwege een lage opbrengst in het openingsweekend, sloeg Tyrese Gibson toe. De 40er heeft al langer mot met één van de hoofdrolspelers: Dwayne Johnson. Volgens de komische noot van de reeks nam Johnson's onlangs uitgebrachte film de plek in van een 9e Fast-deel. Wat ook meespeelde was dat Gibson familieproblemen en schulden had. Een lange tijd zonder werk zitten vond hij alles behalve fijn.

De acteur leverde kritiek zoals hij dat altijd doet: zonder filter. Dit veroorzaakte achteraf mogelijk wat problemen, want Gibson heeft zijn bericht op Instagram inmiddels verwijderd. Gelukkig voor ons is er bewijs in de vorm van de onderstaande afbeelding. Daaruit kunnen we lezen: "Er is één ding waar ik respect voor heb... Hij probeerde het. Mensen noemden mij een hater. Vielen mij aan omdat ik mijn mening uitte. Het uiteendrijven van de familie bezit overduidelijk niet de waarde die iemand erin zag."


Feiten
Hoewel we niet meer kunnen lezen, weet Page Six over het vervolg van het oorspronkelijke bericht te melden: "Weet je wat... Misschien dat The Rock en zijn crew weer met ons mee dansen voor 'Fast 10.' Dan knuffelen we het weer goed en geven we de echte fans, die deze franchise meer dan 20 jaar steunen, wat ze willen. Ik ben niet haatdragend, ik wijs gewoon de feiten aan. De 'Fast'-familie bezit meer waarde wanneer het de 'Fast'-familie is. Dat is oké."

Tranen
Als we Page Six kunnen geloven kon Gibson het niet daarbij houden en moest hij toch nog een stoot uitdelen. "Op zijn kussen zal je vanavond geen tranen terugvinden," gaat de acteur verder en geeft aan dat Johnson betrokken is bij vele andere franchises waar hij misschien meer succes mee zal boeken. "De opening van 180 miljoen dollar van 'Hobbs & Shaw' is niet een overwinning. Nogmaals, hij krijgt mijn respect, hij heeft zijn best gedaan."

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Apart figuur, dit soort dingen moet je niet elke keer roepen. Er komt een moment dat Johnson zegt, hij er uit of ik er uit. Ik weet wel voor wie ze zullen kiezen.
En hou aub op over die 'familie' van de Ff franchise, wat een dom geouwehoer.

Het zal mij overigens niet eens verbazen als het volgende ff deel het nog minder doet dan Hobbs en Shaw.

Johnson moet wel uitkijken dat het publiek hem niet zat wordt, hij speelt ondertussen overal in. En ook continu op dezelfde manier. Enige films waar hij iets afweek waren volgens mij Faster en Pain&gain.

Master Of Films

Avatar

Gelukkig liet Tyrese weer van zich horen. Hij was al een tijdje stil.

Rutherford

Avatar

Off topic: ik kan sinds kort niet meer op filmtotaal via mijn iPhone, als ik Safari gebruik. Gebruik echter Google Chrome, zoals nu, dan wel. De foutmelding is iets omtrent ‘nginx’ error. Iemand die mij kan helpen?

Tako

Avatar

@Rutherford

Kan je even contact met ons opnemen? We willen graag weten welke iphone je gebruikt.

Khalidmocro

Avatar

Tjah je kunt het hem ook gewoon gunnen.. FF10 word zowiezo gemaakt waar maakt ie zichzelf druk om

STYD

Avatar

Gibson baalt gewoon dat hij geen volle zalen trekt en The Rock wel. Met zijn familie onzin. Die man kan niet eens acteren, vond hem sowieso een van de mindere acteurs in de hele FF reeks. Hij probeert grappig te zijn zonder echt grappig te worden.

The Rock is gewoon een boxoffice zekerheid. En hij levert ook vermakelijke films op.

Master Of Films

Avatar

STYD "The Rock is gewoon een boxoffice zekerheid. En hij levert ook vermakelijke films op."

Niet altijd, en dat geld voor beide statements die je maakt.

Locotelli

Avatar

We hebben allemaal onze donkere dagen.

Ik vond bijv fast & the furious ooit een goede film....

Sunspot

Avatar

Beetje triest soms van Tyres, hij zit er gewoon dik mee haha, niet met Tha Rock per se, maar andere dingen in het leven.

Lijkt me zo een persoon die anderen graag de schuld geeft.

@FT Heb soms wel eens problemen met reagere, na een tijdje kan het wel

Sunspot

Avatar

@Boven

Wat 'familie' betreft, dat is eigenlijk wel zo. FF is voor mij om een groepje, van alles, familie door dik en dun.

Maar maakt niet uit, Tyrese wilt sneren uitdelen lijk het wel, niet slim sowieso en waarom.

Sunspot

Avatar

@FT

Kon nu wel gelijk reageren, na het typen
Smiley face

247movies

Avatar

Sorry, maar je kan gewoon wel de rest van de comment lezen, staan 2 foto's geplaatst, veeg naar links en je krijgt het vervolg. Manmanman

JIGSAW8

Avatar

dat de film maar 180 miljoen haalt de eerste week betekent niet meteen dat het flopt en een mislukkig is hij overdrijft echt

nieuwslaatste nieuws

meest populair