Celebrity

Tyrese Gibson valt Dwayne Johnson aan na 'floppen' 'Hobbs & Shaw'

"De opening van 180 miljoen dollar is niet een overwinning," aldus de 'Fast & Furious'-acteur.

door FilmTotaal om 12:16 in Celebrity
Dit zat eraan te komen. Nadat een artikel online verscheen waarin Fast & Furious-spin-off Hobbs & Shaw bekritiseerd werd vanwege een lage opbrengst in het openingsweekend, sloeg Tyrese Gibson toe. De 40er heeft al langer mot met één van de hoofdrolspelers: Dwayne Johnson. Volgens de komische noot van de reeks nam Johnson's onlangs uitgebrachte film de plek in van een 9e Fast-deel. Wat ook meespeelde was dat Gibson familieproblemen en schulden had. Een lange tijd zonder werk zitten vond hij alles behalve fijn.

De acteur leverde kritiek zoals hij dat altijd doet: zonder filter. Dit veroorzaakte achteraf mogelijk wat problemen, want Gibson heeft zijn bericht op Instagram inmiddels verwijderd. Gelukkig voor ons is er bewijs in de vorm van de onderstaande afbeelding. Daaruit kunnen we lezen: "Er is één ding waar ik respect voor heb... Hij probeerde het. Mensen noemden mij een hater. Vielen mij aan omdat ik mijn mening uitte. Het uiteendrijven van de familie bezit overduidelijk niet de waarde die iemand erin zag."


Feiten
Hoewel we niet meer kunnen lezen, weet Page Six over het vervolg van het oorspronkelijke bericht te melden: "Weet je wat... Misschien dat The Rock en zijn crew weer met ons mee dansen voor 'Fast 10.' Dan knuffelen we het weer goed en geven we de echte fans, die deze franchise meer dan 20 jaar steunen, wat ze willen. Ik ben niet haatdragend, ik wijs gewoon de feiten aan. De 'Fast'-familie bezit meer waarde wanneer het de 'Fast'-familie is. Dat is oké."

Tranen
Als we Page Six kunnen geloven kon Gibson het niet daarbij houden en moest hij toch nog een stoot uitdelen. "Op zijn kussen zal je vanavond geen tranen terugvinden," gaat de acteur verder en geeft aan dat Johnson betrokken is bij vele andere franchises waar hij misschien meer succes mee zal boeken. "De opening van 180 miljoen dollar van 'Hobbs & Shaw' is niet een overwinning. Nogmaals, hij krijgt mijn respect, hij heeft zijn best gedaan."

NieuwsFilm

meest populair