Algemeen

Kirk helemaal doorgedraaid in Tarantino's 'Star Trek'?

Dat denkt William Shatner in elk geval wel.

door Jim Pedd om 13:12 in Algemeen
Mocht Quentin Tarantino uiteindelijk echt een R-Rated Star Trek-film maken, zoals we ondertussen wel hopen, dan heeft William Shatner wel een idee van wat er met zijn personage zal gebeuren.

Shatner is, zo schrijft TrekMovie.com, heel erg te spreken over het idee dat Tarantino een Star Trek-film maakt. Hij heeft ook wel een idee hoe het ervoor zal staan met zijn personage, Captain James Tiberius Kirk. "Helemaal doorgedraaid. Hij zal helemaal doorgedraaid zijn," aldus Shatner.

Weinig details
Er zijn weinig details bekend over de film. Tarantino's verhaal zou zich afspelen in de Kelvin-tijdlijn van de franchise. Dat betekent dat we de moderne films volgen, waarin de tijdlijn gereset is om de makers meer creatieve vrijheid te geven met de franchise. Tegelijk wordt de film van Tarantino naar het schijnt een gewelddadige en bloederige boel, waarin een premiejager een opdracht moet uitvoeren.

Zou jij Shatner willen zien terugkeren als James Kirk, en dat in een Tarantino-film?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Janushhw

Avatar

Waarom toch die discussie opvoeren om Shatner terug te willen laten keren??

Dat gebeurd niet, is 60kilo extra sinds undiscovered country en heeft al aangegeven het niet te willen. Zelfs sinds Steward terug is als Picard heefr Shatner aangegeven het niet te willen.

Geef mij maar n vervolg van Capt. Pike en Spock van disc seizoen 2

Pepej

Avatar

Hoewel ik bij sommige van zijn films ff mijn mindset, verwachtingen moest aanpassen, zoals bijv h8full 8, of Jackie Brown, voordat ik ze kon waarderen of herkennen als een meesterwerk, ben ik zeker fan van zijn werk.
Kon vroeger ook star trek wel waarderen, meer dan star wars (das toch een soort Disneyaanse verkrachting van het Dune verhaal).

Toch kan ik het moeilijk combineren, star trek en Tarantino, het lijken toch puzzelstukjes van verschillende puzzels ...
maar ben zeker benieuwd, alleen liever niet weer een premie jager
Maar goed hij zal vast wel bij het kijken naar de series denken van; wat als.. en; als je dit nou juist zo... hahaha

Decepticon

Avatar

Ik denk niet dat deze film er komt, Paramount zal zoiets populairs als Star Trek niet gauw een bloederige R-rating geven lijkt me.

Bobby Peru

Avatar

Ik hoop hartgrondig dat dit niet doorgaat, ik ben dol op QT en ik heb helemaal niets met SF, ik weet zelfs nauwelijks het verschil tussen Star Trek en Star Wars. Maar ja, wat kan ik erover zeggen... Mijn hoop dat QT ooit nog eens een gladiatorenfilm gaat maken, zal ook wel onvervuld blijven.

NieuwsFilm

meest populair