Celebrity

Russell Crowe zet twee geruchten recht rond 'Cinderella Man' en 'A Beautiful Mind'

De acteur wil niets te maken hebben met leugens over zijn tegenvallende lichaamsgeur.

door FilmTotaal om 07:58 in Celebrity
Nieuw-Zeelander Russell Crowe heeft dit weekend via Twitter op een bericht van iemand gereageerd die hem aan opvallende geruchten deed herinneren. Beide gingen over een tweetal biografische films. Namelijk A Beautiful Mind, waarin hij naar verluidt de wiskundige formules niet zelf op het bord zou hebben geschreven, en de ander ging over Cinderella Man. Die laatste zat hem het meest dwars, omdat er gezegd zou zijn dat hij tegenspeelster Renée Zellweger wegjoeg met zijn walgelijke lichaamsgeur.

De 55-jarige acteur werd hiermee geconfronteerd op Twitter. In een artikel van The New Yorker, dat uit 2002 stamt, stond vermeld dat wiskunde leraar Dave Bayer door de crew van A Beautiful Mind was ingeschakeld als adviseur. Regisseur Ron Howard zou Bayer hebben gebruikt voor specifieke shots waarin wiskundige formules geschreven zijn. Crowe reageerde: "Nou, ik zal je vertellen dat het verhaal dat je hebt bijgevoegd volslagen onzin is. Ik heb elke vergelijking zelf op het schoolbord geschreven voor 'A Beautiful Mind.'"

Stank
Ook kreeg Crowe een stuk uit 2004 van The National Enquirer in zijn gezicht geschoven. Tijdens het maken van Cinderella Man zou de acteur zijn tegenspeelster Renée Zellweger hebben weggejaagd met zijn lichaamsgeur. Ze kon de romantische scènes niet aan en er moest een vervangster ingeschakeld worden om Crowe's "stinkende adem en lichaamsgeur" uit te houden. Het artikel gaat zelfs zo ver dat de actrice bijna ziek werd door zijn tegenvallende hygiëne.

Maar ook dit is "horse shit," zoals Crowe zelf beschrijft. "Renée Zellweger had geen body double in 'Cinderella Man' voor de kusscènes. Als je minder horseshit in je leven wil hebben, dan moet je het niet propageren. Simpel." Kort daarop besloot de acteur wat meer humor te introduceren door andere, onzinnige geruchten en roddelberichten recht te zetten die vermoedelijk niet eens bestaan. Lees hieronder.
NieuwsFilm

meest populair