Algemeen

'Doctor Doom'-film lijkt dood bij Marvel Studios

Noah Hawley gaat er even tussenuit.

door Jim Pedd om 07:17 in Algemeen
Alhoewel de Fantastic Four gelden als Marvels First Family, hebben ze in live-action aspect nooit aan dat feit kunnen voldoen. De films die rond de helden verschenen waren op z'n zachtst gezegd bepaald geen succes. Noah Hawley mocht er voor Fox mee aan de slag en zou een Doctor Doom-film maken, maar laat nu weten dat zijn project "klaar" is.

"Waar het nu staat, is dat de film klaar is, en dat Legion klaar is en ik wat tijd vrij heb genomen. Iemand noemde het concept van vakantie, waarbij je niet werkt, en dat vind ik heel interessant klinken," vertelde Hawley tegenover Deadline.

Niet helemaal klaar
Alhoewel het werk aan de film stil ligt, laat Hawley weten in de toekomst misschien weer verder te willen. "Ik moet ze gaan vertellen dat ik er graag aan zou willen werken en kijken of dat mogelijk is. En uitzoeken of ze al een plan hebben om iets met die personages of dat ze open staan voor mijn visie op wat we met de personages zouden kunnen doen. Het ligt bij mij om erop te gaan zitten, maar dat doe ik als ik even wat adempauze heb gehad."

Daarmee is het project van Hawley dus niet helemaal dood, maar lijkt de kans klein dat er op korte termijn iets mee gebeurt.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

Misschien zijn de FF gewoon minder populair. Klaar!
Dat getrek aan een 'dood paard'. Of pas ze in in een andere 'MCU-family/groep/personage...zoals Galactus vs Avengers of zoiets...of laat het gaan. You can paint shit like gold...but it still smells.

Doctor Doom is wel héél interessant overigens.

NieuwsFilm

meest populair