Algemeen

Hilarische campagnevideo: Tom Cruise als presidentskandidaat 2020!

In deze parodie krijgen we een goede impressie van hoe zijn promotiecampagne ongeveer uit zou zien.

door Steven van der Vegt om 16:14 in Algemeen
Het is geen geheim dat de huidige Amerikaanse president Donald Trump niet erg geliefd is in Hollywood. Veel acteurs en actrices hebben zich van meet af aan negatief uitgelaten over de vastgoedmagnaat, die bijna vier jaar geleden zonder politieke ervaring president werd. Het gevolg was dat sindsdien veel Hollywood-sterren in verband worden gebracht met het presidentschap. Met nieuwe verkiezingen die volgend jaar op de agenda staan, zal deze geruchtenmolen enkel toenemen.

Dit was reden genoeg voor een aantal creatieve koppen om hier op ludieke wijze de draak mee te steken. Zo verscheen er vanochtend een komische campagnevideo voor het presidentschap van Tom Cruise. Het is echter niet de acteur zelf die in deze video te zien is, maar acteur Miles Fisher, die bekendstaat om zijn imitaties van de acteur. Waar Cruise zelf al vaker grapt met het feit dat hij in haast elke film rennend te zien is, nemen de makers van de campagnevideo hier ook een loopje mee: "Tom Cruise running for president".

Video


Het is zelfs zo dat de website voor de campagne, welke onderin de video gelinkt is, daadwerkelijk actief is. "America verdient de 'real deal'. Een president met perfect haar, die een motor rijdt en weet hoe hij granaten moet gooien... met zijn tanden!", valt op de website onder meer te lezen. Tevens zal er binnenkort zijn 'tweede man' aangekondigd worden.

Deze moeite zal niet voor niets zijn. Waarschijnlijk is de hele grap in werkelijkheid een promotiecampagne voor een aankomende film. Momenteel is hier echter nog niets over bekend en zet men vol in op deze komische stunt.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Geweldige imitatie. En hoewel ik Cruise niet echt in het Witte Huis hoef te zien, is het wel duidelijk dat deze vedette één van de vetste C.V.’s van Hollywood heeft.

Mas7

Avatar

De trekjes, de mimiek, het lachje, de stemintonatie: een topimitatie van Fisher én een zeer geslaagde parodie!

RUN TOM RUN! Hahaha

Tako

Avatar

haha... "I've literally been every man!"

Het ziet er toch altijd uit alsof hij voldoende lol uit het leven haalt!

Sunspot

Avatar

Haha, geniaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het begin alleen al haha :D

Vind Tom Cruise nu ietsje cooler ook :D

Sunspot

Avatar

Serieus, dit is echt goed!!!!! Bookmarked!

NieuwsFilm

meest populair