Video

Jaren later dan voorzien komt James Franco's 'Zeroville' toch nog uit

Een andere studio koopt de rechten.

door Wouter Drummen om 14:09 in Video
James Franco is voornamelijk bekend als acteur, maar ook als regisseur heeft hij al hoge ogen weten te gooien, zoals bijvoorbeeld met The Disaster Artist. Deze film werd erg goed onthaald en won ook meerdere prestigieuze filmprijzen. Vijf jaar geleden maakte Franco eveneens het komedie drama Zeroville, maar dit komt nu pas uit.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Steve Erickson. Franco, die zelf de hoofdrol in de film speelt, maakte de film aanvankelijk voor de studio Alchemy. Dit bedrijf ging echter in 2016 failliet, waardoor Franco's productie in moeilijkheden kwam. Ondanks het feit dat de film zo goed als afgerond was, kon hij niet worden uitgebracht. Toch is er nu goed nieuws voor Franco. MyCinema bemachtigde namelijk onlangs de de rechten voor de film en gaat deze alsnog uitbrengen!

Synopsis
Franco speelt Vikar, een verloren ziel in het Hollywood van eind jaren zeventig. De filmwereld is flink aan het veranderen en nieuwe, jonge en innovatieve filmmakers krijgen ook telkens meer kansen. Vikar wil hier eveneens van profiteren en baant zich een weg omhoog, maar begint langzamerhand het verschil tussen realiteit en illusie kwijt te raken.

De trailer, waarin o.a. James Franco, Megan Fox en Seth Rogen voorkomen, is hieronder te bekijken.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

flep

Avatar

Beetje jammer dat wederom Seth Rogan er in zit. Hij heeft iets komisch over zich, maar na al die films hetzelfde type, mag die wel eens laten zien of hij kan acteren en werkelijk iets anders dan zijn standaard type kan neer zetten.

NieuwsFilm