Nieuwe 'Star Wars'-trilogie: géén iconische personages

Nieuwe 'Star Wars'-trilogie: géén iconische personages

We gaan iets compleet nieuws ontdekken in de Star Wars-wereld

Aankomende december zie je Star Wars: The Rise of Skywalker, het vervolg op Rian Johnsons Star Wars: The Last Jedi. Dit achtste deel werd erg wisselend ontvangen, maar toch werkt de regisseur aan een compleet nieuwe trilogie.

Johnson sprak met Observer en hij liet weten wat de uitdaging is om een trilogie te maken die niet teruggrijpt op de Skywalkers. In zijn nieuwe drieluik krijgen we namelijk een heel ander verhaal te zien, zonder iconische personages uit de bestaande film:


"Dat is volgens mij het leuke en uitdagende eraan om uit te zoeken en uit te vogelen wat het gaat worden," aldus Johnson tegenover Observer. "We kijken verder dan de iconische personages. Want hoe zou dat eruit zien? Ik weet hoe ik dit ga aanpakken en het is voor iedereen bij Lucasfilm leuk om op zoek te gaan naar de volgende stap. Het is gaaf om uit te zoeken wat de essentie van Star Wars is en hoe dat eruit gaat zien."

Vanaf 2022 nieuwe films
Het lijkt er verdacht veel op dat we in 2021 en 2022 geen Star Wars-films krijgen. Die jaren lijken vooral bestemd voor de series op Disney+. Het is nog nog onbekend of de drie Star Wars-films die gepland staan voor 2022, 2024 en 2026 de trilogiefilms van Jonhson zijn.

NieuwsFilm

meest populair