Algemeen

Veel geknipt materiaal van Charles Manson in 'Once Upon a Time in Hollywood'

"Meer Manson in de toekomst", volgens acteur Herriman

door Niels van Arkel om 15:16 in Algemeen
In principe was Tarantino's negende film Once Upon a Time in Hollywood bedoelt als zijn versie van de moord op Sharon Tate door de sekte van Charles Manson. Charles zelf was in de bioscoopversie van de film echter nauwelijks te zien. Toch is er hoop voor de liefhebbers van het verhaal van Manson...

Volgens acteur Damon Herriman, die zowel in OUaTiH als in de Netflix-serie Mindhunter de sekteleider speelt, ligt er nog aardig wat materiaal van hem bij de makers: "Stiekem was ik best wel een beetje verrast dat er zoveel dat we geschoten hebben niet is gebruikt."

"Het is misschien niet zo slim om te veel weg te geven van het materiaal", zegt Herriman, "want ik weet niet wat Quentin er nog mee van plan is."

De Manson uit Once Upon a Time in Hollywood is een man in de hoogtijdagen van zijn carrière. "Waarschijnlijk heeft Quentin de keuze gemaakt om mijn karakter de man achter de schermen te laten en niet in de frontlinies te zetten. Volgens mij was Manson ook meer een planner."Once Upon a Time in Hollywood is nog steeds te zien in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Is het toeval dat Damon Herriman 2x gecast is als Manson?

NieuwsFilm

meest populair