Bob Odenkirk (Saul Goodman): "opnames 'Breaking Bad'-film zijn afgerond"

Bob Odenkirk (Saul Goodman): "opnames 'Breaking Bad'-film zijn afgerond"

Saul Goodman verheugt zich erop!

[b[Breaking Bad wordt gezien als een van de beste series aller tijden. De serie werd bekeken door miljoenen mensen en won meerdere filmprijzen. Fans keken dan ook wereldwijd verrast op toen er werd gesproken over een Breaking Bad film. Nu blijkt dat deze al volledig is ingeblikt.[/b]

Dit liet een van de grote sterren van de serie weten, namelijk Bob Odenkirk. Hij was in de originele serie te zien als de advocaat Saul Goodman, een personage dat hij opnieuw gestalte gaf en nog steeds geeft in de spin-off Better Call Saul. Veel mag hij er nog niet over vertellen maar hij liet zich er in een recent interview wel over uit.

Wat zegt Saul
''Ik heb zoveel verschillende dingen gehoord, maar ik mag er niks over zeggen. Ik ben wel gigantisch enthousiast en kan niet wachten om de film te zien. En de eerste beelden zullen eerder te zien zijn dan jullie denken, want de opnames zijn al volledig afgerond. Het is moeilijk te geloven dat niemand op de hoogte ervan is, maar dat is ook goed nieuws. Dat betekent dat alles goed geheim gebleven is''.



NieuwsFilm

meest populair