Algemeen

Trailers en posters Disney+ films 'Lady and the Tramp' en 'Noelle'

Gave beelden uit eerste Disney+ films!

door Bram de Groot om 11:53 in Algemeen
Dit weekend vind in het Anaheim Convention Center in Anaheim in de States het grootste Disney-fanevenement van de wereld plaats: D23 Expo. Tijdens deze zesde editie wordt waarschijnlijk veel onthuld over de content die op de betaalzender Disney+ verschijnt.

Voorafgaand aan de aftrap werd al één en ander verspreid. Zo verschenen een eerste poster (en ondertussen ook trailer) voor de Star Wars-serie The Mandalorian en twee affiches voor de films Lady and the Tramp en Noelle. Deze zie je hieronder, inclusief de trailers!

Noelle: Anna Kendrick als kerstvrouw
In de kerstkomedie Noelle zie je onder meer Anna Kendrick en Bill Hader als de dochter en zoon van de kerstman. De film zou eigenlijk op 8 november in de bioscoop verschijnen, maar is nu dus verplaatst naar Disney+. Check hieronder de trailer en poster.
Lady and the Tramp
Deze live action-vertaling van de de Disney-klassieker uit 1955 valt verrassend genoeg niet terug op CGI-honden. De hoofdrolspelers zijn zowaar echte honden. Tessa Thompson hoor je als Lady en Justin Theroux neemt de stem van Tramp voor zijn rekening. Je ziet ze hieronder op het eerste, herkenbare affiche! Als eerste de trailer.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Die remake van Lady and the tramp. Zag er nog best origineel uit.

Frietgezicht

Avatar

Lady and the Tramp ziet er gelikt uit maar meer ook niet.
Lijkt mij niks aan.

Ereptile

Avatar

Ziet er niet verkeerd uit moet ik eerlijk blijven zeggen. Het was niet mijn meest favoriete Disney film vroeger, maar ik herken zeker wel de honden (buiten Lady & Tramp om)!

aspers

Avatar

Ik vind het er goed uitzien. Zeker als je dit vergelijkt met veel Netflix originals, dan zie je toch wel dat dit een stapje hoger is.

Tja, voor 7,- per maand wil ik dit graag eens bekijken!

HvLee

Avatar

Wederom een 1-op-1 kopie? Nee, dank je.

Parisan

Avatar

Lady and the Tramp ziet er geweldig uit! Het origineel was top en deze remake lijkt de charme wel te vangen. Die lieve hondjes! Heb tranen in mijn ogen, kan niet wachten!

NieuwsFilm

meest populair