Algemeen

Anthony Mackie: ''Ik blijf altijd Falcon en word geen [...]''

De acteur is duidelijk over zijn toekomst.

door Bram de Groot om 14:30 in Algemeen
Let op: Dit artikel bevat spoilers!

Eind 2020 verschijnen Anthony Mackie en Sebastian Stan in de miniserie Falcon and The Winter Soldier van Disney+. De acteurs die al jaren respectievelijk Falcon en Winter Soldier spelen in het Marvel Cinematic Universe zullen ongetwijfeld ook terugkeren in de films. Wat heeft Mackie over zijn rol te zeggen?

In gesprek met Variety tijdens de D23 Expo zei de acteur, die debuteerde in Captain America: The Winter Soldier uit 2014, dat hij altijd het personage Falcon zal spelen en dat hij niet Captain America zal heten. Aan het einde van Avengers: Endgame kreeg Falcon namelijk het schild van Chris Evans' Steve Rogers. "Nee. Ik ben de Falcon. Ik zal altijd de Falcon blijven. De naam blijft hetzelfde,", aldus Mackie.


Hoe dan?
De kans is dus groot dat Falcon niet de naam Captain America overneemt, maar dat hij gewoon de Falcon genoemd blijft worden. Er waren de nodige geruchten dat de titel Falcon and The Winter Soldier uiteindelijk veranderd zou gaan worden naar bijvoorbeeld Captain America and The Winter Soldier. Wat denk jij?

Lees meer over de Marvel / Disney+ serie op Serietotaal! Zo kondigde Marvel dit weekend de series Ms. Marvel, She Hulk en Moon Knight aan.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Gelukkig maar

Rafael11

Avatar

Had ook niks anders verwacht eigenlijk.

Sunspot

Avatar

Ja, slaat ook nergens op, al is het in de comics ook gebeurd, maar dat is nu niet belangrijk.

Captain America is Crhis Evans. Slaat nergens op om van Falcon opeens Captain America te maken, gewoon zware onzin haha.

Dus goed om te lezen dit Smiley face

Moviemagic

Avatar

Mijn mening hierover is [...]

NieuwsFilm

meest populair