Geen zorgen: geen Deadpool-reboot op komst

Geen zorgen: geen Deadpool-reboot op komst

Ryan Reynolds keert later weer terug als de held.

Deadpool krijgt echt geen reboot. Disney liet een sizzle reel zien tijdens de D23 Expo en daarin was ook het personage van Ryan Reynolds te zien. Daarmee is meteen duidelijk dat Disney echt plaats gaat bieden aan een van de meest populaire X-Men.

Sinds de overname van Fox door Disney, zijn alle X-Men onder leiding van Marvel-baas Kevin Feige geplaatst. Tijdens de San Diego Comic-Con eerder deze zomer vertelde Feige al dat we X-Men en Fantastic Four-films kunnen verwachten. De vrees bij fans was even dat Deadpool daarbij een reboot zou krijgen.

Geen zorgen maken
Fans hoeven zich echter geen zorgen te maken. Disney liet namelijk beelden zien waaruit blijkt dat Deadpool gewoon onderdeel is van de aankomende films van de studio. In een sizzle reel waarin namelijk aankomende films vertoond werden, zaten ook beelden van een van de vorige Deadpool-films. Waarmee duidelijk moge zijn dat men dat personage gewoon houdt zoals hij is.

Of dat ook R-Rated zal zijn is minder zeker. Fans willen dat wel graag, maar de Mouse House staat erom bekend alleen familievriendelijke films te maken. Overwogen wordt nu om R-Rated solofilms te maken en PG-13 team-ups met de andere MCU-helden.

NieuwsFilm

meest populair