Algemeen

Geen zorgen: geen Deadpool-reboot op komst

Ryan Reynolds keert later weer terug als de held.

door Jim Pedd om 17:11 in Algemeen
Deadpool krijgt echt geen reboot. Disney liet een sizzle reel zien tijdens de D23 Expo en daarin was ook het personage van Ryan Reynolds te zien. Daarmee is meteen duidelijk dat Disney echt plaats gaat bieden aan een van de meest populaire X-Men.

Sinds de overname van Fox door Disney, zijn alle X-Men onder leiding van Marvel-baas Kevin Feige geplaatst. Tijdens de San Diego Comic-Con eerder deze zomer vertelde Feige al dat we X-Men en Fantastic Four-films kunnen verwachten. De vrees bij fans was even dat Deadpool daarbij een reboot zou krijgen.

Geen zorgen maken
Fans hoeven zich echter geen zorgen te maken. Disney liet namelijk beelden zien waaruit blijkt dat Deadpool gewoon onderdeel is van de aankomende films van de studio. In een sizzle reel waarin namelijk aankomende films vertoond werden, zaten ook beelden van een van de vorige Deadpool-films. Waarmee duidelijk moge zijn dat men dat personage gewoon houdt zoals hij is.

Of dat ook R-Rated zal zijn is minder zeker. Fans willen dat wel graag, maar de Mouse House staat erom bekend alleen familievriendelijke films te maken. Overwogen wordt nu om R-Rated solofilms te maken en PG-13 team-ups met de andere MCU-helden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Zal sowieso geen Rrated worden, bedoel, hij gaat het MCU in bijna zeker, dan gaan ze daarna echt niet meer Rrated uitbrengen, want al de kids haha, zijn dan fan en ja, je kan geen boze ouders hebben, moet wel Disney blijven he :(

Sunspot

Avatar

Dus zeg maar vaarwel tegen Rrated Deadpool

Ray1976

Avatar

All about the money

Innocent

Avatar

Maak jullie nou niet zo druk, een R-rated Deadpool film gaat er echt wel komen. Disney is niet gek het draait zoals jullie zelf al zeggen om het geld. Ze brengen R-rated films uit onder een andere naam dan Disney. Mochten ze deadpool wel in een X-men en of MCU doen zullen ze hem hier in gewoon indimmen
.

Sunspot

Avatar

^

Dat weet ik zo net nog niet, want Deadpool is dan voor de kids, denk niet dat Disney Deadpool onder ander label of zo gaat uitbrengen, Rrated.

WAnt dan willen die kids het ook zien, want is Deadpool, ze kijken niet naar onder welk label of zo het wordt uitgebracht, zien gewoon Deadpool, mogen dan niet kijken, misschien gaan ouders ook zeuren haha.

Denk dat het gewoon over is dan, tenzij ze Deadpool gewoon met rust laten, wat ik hoop

NieuwsFilm