Gave trailer Disney+ schept hoge verwachtingen!

Gave trailer Disney+ schept hoge verwachtingen!

Maak je borst maar nat voor heel erg veel content.

Disney is druk bezig met de marketing van streamingdienst Disney+. Het moet een van de grootste streamingdiensten van de wereld worden. Daarom investeert het bedrijf miljarden in de dienst, door heel wat live-action series te maken rond het MCU en rond Star Wars. Om de marketing gaande te houden, is nu een trailer vrijgegeven.

Onderstaande trailer legt nadruk op een aantal van de films en series die beschikbaar zullen zijn als de streamingdienst eenmaal live gaat. De trailer weet een mooie balans te treffen tussen nostalgie en recente hitfilms. We mogen dus heel erg uitkijken naar de nieuwe streamingdienst.


Disney+ is vanaf 12 november beschikbaar in Nederland, waarmee we een van de eerste landen wereldwijd zijn die er toegang toe krijgen. Hier in Nederland gaat de abonnementsdienst 6,99 euro per maand kosten. Dat is niet gigantisch veel, vooral niet als je je bedenkt dat zo'n beetje alles van Disney, Marvel, Lucasfilm, Pixar, National Geographic en Fox naar de dienst komt. En je moet hem bijna wel hebben, als je het MCU wil blijven volgen. Er komen namelijk heel wat series op te staan die verbonden zijn aan de filmfranchise.

Neem jij een abonnement op Disney+?

NieuwsFilm

meest populair