Palpatine onthuld en nieuwe feiten over 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Palpatine onthuld en nieuwe feiten over 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Lucasfilm vertelt uitgebreid over de nieuwe Star Wars-film.

In december komt Star Wars: The Rise of Skywalker uit in de bioscoop. De film rondt de Skywalker-saga af en doet dat in stijl. Vandaag zijn er nieuwe details onthuld en is er een hele gave poster vrijgegeven die laat zien dat Keizer Palpatine een grote aanwezigheid zal zijn in de film van regisseur J.J. Abrams.

Goed, eerst de details die nu bekend zijn. Hieronder zetten we ze voor je op een rij.
Het personage Zorri Bliss, gespeeld door Keri Russell krijgt een grote rol in de film. Zij blijkt een goede vriendin te zijn van Poe Dameron en zal op die manier in de film voorkomen. Het personage wordt verder omschreven als een beetje shady en crimineel met een goed gevoel voor humor.
Rey gebruikt een rood lichtzwaard. In de sizzle reel die tijdens het panel werd vrijgegeven, zien we Rey het wapen van de Sith gebruiken, een rood lichtzwaard, met twee kanten zoals dat van Darth Maul.
Leia heeft een grote rol in de film. Het personage staat aan het hart van het verhaal en speelt zodoende een grote rol. Dat kon door oude beelden van andere films te gebruiken, zodat ze toch een mooie aanwezigheid heeft.
De sizzle reel die tijdens het D23-panel vertoond werd, wordt ook vrijgegeven voor het bredere publiek. Alleen niet zo snel als je zou willen; de beelden komen er pas maandag.
The Rise of Skywalker is vanaf 20 december in de bioscopen te zien.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair