Algemeen

Palpatine onthuld en nieuwe feiten over 'Star Wars: The Rise of Skywalker'!

Lucasfilm vertelt uitgebreid over de nieuwe Star Wars-film.

door Jim Pedd om 15:49 in Algemeen
In december komt Star Wars: The Rise of Skywalker uit in de bioscoop. De film rondt de Skywalker-saga af en doet dat in stijl. Vandaag zijn er nieuwe details onthuld en is er een hele gave poster vrijgegeven die laat zien dat Keizer Palpatine een grote aanwezigheid zal zijn in de film van regisseur J.J. Abrams.

Goed, eerst de details die nu bekend zijn. Hieronder zetten we ze voor je op een rij.
Het personage Zorri Bliss, gespeeld door Keri Russell krijgt een grote rol in de film. Zij blijkt een goede vriendin te zijn van Poe Dameron en zal op die manier in de film voorkomen. Het personage wordt verder omschreven als een beetje shady en crimineel met een goed gevoel voor humor.
Rey gebruikt een rood lichtzwaard. In de sizzle reel die tijdens het panel werd vrijgegeven, zien we Rey het wapen van de Sith gebruiken, een rood lichtzwaard, met twee kanten zoals dat van Darth Maul.
Leia heeft een grote rol in de film. Het personage staat aan het hart van het verhaal en speelt zodoende een grote rol. Dat kon door oude beelden van andere films te gebruiken, zodat ze toch een mooie aanwezigheid heeft.
De sizzle reel die tijdens het D23-panel vertoond werd, wordt ook vrijgegeven voor het bredere publiek. Alleen niet zo snel als je zou willen; de beelden komen er pas maandag.
The Rise of Skywalker is vanaf 20 december in de bioscopen te zien.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

deregtx

Avatar

Misschien heeft Palpatine een kloon leger besteld en zijn eigen DNA gebruikt ipv DNA van een Bounty Hunter :D

Guyon2002

Avatar

Dit is eigenlijk de perfecte manier om met zo'n sizzle reel of trailer om te gaan. Mensen die naar het evenement gaan zien het een paar dagen eerder maar de rest van de wereld krijgt deze zelfde content een aantal dagen later ook gewoon te zien. Dat mogen ze in de toekomst meer gaan doen wat mij betreft

Frietgezicht

Avatar

Lijkt wel een poster voor een animatieserie

Bronxfromharlem

Avatar

Ik vind het fantastisch dat Palpatine weer terug is. Dit wordt een gigahit.

Artificialis

Avatar

Het zou een waardige prestatie zijn als J.J. Abrams antwoorden heeft bedacht op de volgende vragen: Waar kwam Snoke vandaan? Wie zijn Rey's ouders? Wat is er met Luke gebeurd? Waar zijn de Knights of Ren? Waar komt Palpatine opeens vandaan? Gaan de Jedi boeken nog een rol spelen?

In de Republic en Rebellion trilogie werd echt ergens naartoe gewerkt. Wat is de overkoepelende arc van de Resistance trilogie geweest? Ik ben benieuwd wat J.J. Abrams uit zijn mouw gaat schudden.

Sunspot

Avatar

Nice, Palpatine in een grote rol, kijk het meeste naar hem uit, en Kylo Ren.

Ook leuk dat Fisher haar personage een groot aandeel heeft in de film.

MOet overigens haast wel dat Palpatine, Kylo Ren gaat gebruiken, Kylo Ren gaat gelijk overstag, side van Palpatine.

GAat denk vet worden .

Rest van de karakaters hebben hopelijk nauwelijks screentime, boring karakters!

Sunspot

Avatar

@Artificialis

Ja, denk dat ze wel met antwoord komen, hoop het. Misschien dat Snoke niet de echte leider was, maar dat Palpatine het was, we gaan het zien.

Heb vertrouwen in de film, vooral nu ik lees dat palpatine een grote rol heeft, sowieso fokking vet om hem weer te zien, zit dan in elke trilogie tot nu toe :D

Blijft gewoon vet die gast, was ook beste van prequels, samen met Obi-Wan

Parisan

Avatar

Ik zou Rey eigenlijk liever een light staf geven met een blauwe EN een rode kant, want... balans, haha! Maar goed, we zien het vanzelf wel.

The Weazel

Avatar

Disney Killed Star Wars !!

NieuwsFilm