Eerste blik op Marvels 'Eternals'!

Dit zijn de nieuwe helden, een soort Guardians of the Galaxy!

Marvel heeft vandaag concept art vrijgegeven voor Eternals. Daarin zien we hoe elk castlid eruit zal komen te zien in zijn of haar kostuum in de MCU-film. Vorige maand nog werd de film tijdens de San Diego Comic-Con aangekondigd met veel bombarie, nu zijn de personages dus onthuld.

De hoofdrollen in de comicfilm zijn weggelegd voor Angelina Jolie als Thena, Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani als Kingo, Lauren Ridloff als Makkari, Brian Tyree Henry als Phastos, Salma Hayek als Ajax, Lia McHugh als Sprite en Don Lee als Gilgamesh. Op onderstaand beeld zie je dat kernteam verzameld, cast én de personages die zij spelen.

Bekijk de afbeelding
Op het podium bevonden zich niet de drie nieuwe castleden die aangekondigd werden: Kit Harington als Black Knight, Gemma Chan als Sersei en Barry Keoghan als Druig. Zij zullen ook rollen krijgen in de film, maar hun personages zijn pas net onthuld.

In het verre verleden
Veel is er niet bekend over Eternals, al weten we nu wel dat de film zich het vroegst in het MCU af zal spelen. "De film gaat om het begin van het Marvel-universum, dus we vertellen een verhaal dat zich over duizenden jaren afspeelt," aldus acteur Nanjiani. "Tot nu toe was Captain America de oudste held die je kent, maar wij spelen ons veel, veel, veel eerder af en zullen de bouwblokken van het MCU zijn."

NieuwsFilm

meest populair