Algemeen

Eerste blik op Marvels 'Eternals'!

Dit zijn de nieuwe helden, een soort Guardians of the Galaxy!

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Marvel heeft vandaag concept art vrijgegeven voor Eternals. Daarin zien we hoe elk castlid eruit zal komen te zien in zijn of haar kostuum in de MCU-film. Vorige maand nog werd de film tijdens de San Diego Comic-Con aangekondigd met veel bombarie, nu zijn de personages dus onthuld.

De hoofdrollen in de comicfilm zijn weggelegd voor Angelina Jolie als Thena, Richard Madden als Ikaris, Kumail Nanjiani als Kingo, Lauren Ridloff als Makkari, Brian Tyree Henry als Phastos, Salma Hayek als Ajax, Lia McHugh als Sprite en Don Lee als Gilgamesh. Op onderstaand beeld zie je dat kernteam verzameld, cast én de personages die zij spelen.


Op het podium bevonden zich niet de drie nieuwe castleden die aangekondigd werden: Kit Harington als Black Knight, Gemma Chan als Sersei en Barry Keoghan als Druig. Zij zullen ook rollen krijgen in de film, maar hun personages zijn pas net onthuld.

In het verre verleden
Veel is er niet bekend over Eternals, al weten we nu wel dat de film zich het vroegst in het MCU af zal spelen. "De film gaat om het begin van het Marvel-universum, dus we vertellen een verhaal dat zich over duizenden jaren afspeelt," aldus acteur Nanjiani. "Tot nu toe was Captain America de oudste held die je kent, maar wij spelen ons veel, veel, veel eerder af en zullen de bouwblokken van het MCU zijn."

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

xaid

Avatar

Ken er niet 1 van

Guyon2002

Avatar

Het zijn wel vrij oninteressante kostuums

kokosnoot

Avatar

Ik ken de eternals van de comics. Angela heeft juist het gezicht en haar van Sersi. De vrouw die ze kiezen voor Sersi is mooi maar lijkt er juist veel minder op.

Frietgezicht

Avatar

@ Robbepost, dat zou meer een rol voor Sarah Jessica Parker zijn!

Ik ben benieuwd of Thanos meedoet aangezien hij een Eternal was.
Kan mij niet voorstellen dat ze(ook om publiek te trekken) hem niet kort gebruiken om hem even in een trailer te kunnen laten zien.

Decepticon

Avatar

Zowat niemand kende de Guardians of the Galaxy, en kijk nu eens.
Je hoort/leest dat veel mensen klagen dat ze de oude Avengers niet meer gaan zien. Alsof het straks niet meer goed of interessant kan zijn.
Ik denk dat een film als Eternals hetzelfde uit kan pakken als Guardians of the Galaxy, dat geld voor alle nieuwe personages.in Phase 4.

Thiver

Avatar

xaid "Ken er niet 1 van"

Je kent Angelina Jolie niet...?

Goku32

Avatar

Ik ken deze hele powerranger groep niet

Sunspot

Avatar

Wat, ken die gasten niet eens volgens mij.

Zie de film wel, misschien dat ik dan geinteresseerd raak Smiley face

Boer

Avatar

Hmm oogt vrij eentonig..

Ang3l

Avatar

Wat zeiken mensen toch met "Ik ken er niet 1 van"
Alsof men wel Guardians of the Galaxy vooraf kende! :D

MvdD

Avatar

Leuk dat Kit Harrington en Richard Madden straks (met een beetje geluk) weer samen op het scherm te zien zijn. Barry Keoghan staat trouwens wel degelijk op het podium.

NieuwsFilm

meest populair