Algemeen

Einde Skywalker-saga is bitterzoet

Star Wars: Episode IX maakt een einde aan een verhaal dat al veertig jaar loopt.

door Jim Pedd om 17:57 in Algemeen
Met Star Wars: The Rise of Skywalker komt een einde aan de Skywalker-saga. Een einde dat naar het schijnt bitterzoet moet worden. Dat vertelt in elk geval acteur Billy Dee Williams, die in de film terugkeert als Lando Calrissian.

"Ik denk dat het bitterzoet is, maar ik weet het niet," aldus de acteur tegenover de site ET tijdens de D23 Expo. Daar lieten Disney en Lucasfilm nieuwe beelden van de Skywalker-film zien, die nog aan het bredere publiek vertoond moeten worden. "Het was een mooie ervaring, die ik niet meer verwacht had."

Niet het einde?
De vraag is nu of de film wel het einde gaat zijn van de saga. Williams weet het eigenlijk niet zo zeker. "Ik heb eigenlijk geen idee," aldus de acteur. "Maar de kans is groot dat het nog eens veertig jaar blijft bestaan." Of hij daarmee refereert naar de Skywalker-saga of de franchise als geheel is niet duidelijk. Maar we weten wel dat wat Disney betreft, de Star Wars-franchise eeuwigdurend zal zijn.

Star Wars: The Rise of Skywalker is vanaf 20 december in de bioscoop te zien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Dat zijn gewoon marketingpraatjes van Disney, dat verhaal blijft natuurlijk gewoon verder gaan zolang er veel geld mee wordt verdiend. Het werkte goed bij het Marveluniversum dus laten we het nog maar een keer over doen met het Star Wars-universum, zullen ze wel gedacht hebben...

Goku32

Avatar

De manalorian serie gaat veel beter worden dan deze prut film die er aan zit te komen. Maar toch ga ik hem checken want ben benieuwd wat ze met Palestijnse hebben gedaan

kokosnoot

Avatar

Bitterzoet belooft niet veel goeds om eerlijk te zijn! Dan zit je bij het einde van jakkie. Ze leefden ehm ze leefde nog lang en gelukkig.

NieuwsFilm