Voorlopig geen X-Men of Fantastic Four naar het MCU

Voorlopig geen X-Men of Fantastic Four naar het MCU

Mocht je hopen, dan moeten we je nu teleurstellen.

Disney nam Fox over, waarmee de X-Men en de Fantastic Four weer naar huis konden terugkeren. Het Marvel Cinematic Universe wordt daarmee in de toekomst heel veel groter. Maar het zal nog even duren voordat we de X-Men en Fantastic Four gaan zien in de live-action films.

Dat vertelt journalist Justin Kroll van vakblad Variety in een reactie op het (inmiddels ontkrachte) gerucht dat Kit Harington mogelijk de nieuwe Wolverine zou worden. "Iedereen die denkt dat Kit Wolverine zal worden of een van de leden van de F4, moet ik teleurstellen. Ik heb gehoord dat we voorlopig geen nieuwe acteurs in die rollen gaan zien," schrijft Kroll. "Feige heeft zijn plannen tot 2022 vastgelegd en loopt nooit te ver vooruit als het aankomt op de ontwikkeling van nieuw materiaal."

Voorlopig geen X-Men
De kans lijkt groot dat de X-Men pas in de loop van 2020 of 2021 gecast worden en dat de films pas jaren later gemaakt worden. Tot 2022 is het hele MCU immers in steen gebeiteld en is er daarmee relatief weinig ruimte voor veel ander nieuw materiaal.

NieuwsFilm

meest populair