Algemeen

Disney onthult 'Raya and the Last Dragon'!

Deze grote Disney-animatiefilm verschijnt eind 2020.

door Bram de Groot om 16:41 in Algemeen
Walt Disney stuurt eind dit jaar Frozen II de bioscoop in en heeft voor de jaren daarna nog heel wat animatiefilms gepland staan. Tijdens D23 Expo heeft Disney de film Raya and the Last Dragon aangekondigd!

Walt Disney Animation Studios, regisseurs Paul Briggs en Dean Wellins en Crazy Rich Asians-schrijver Adele Lim brengen een verhaal over de cultuur van Zuidoost-Azië met regio's zoals Thailand, Vietnam, Cambodja, Maleisië, Indonesië en Laos. De stem van Raya wordt ingevuld door Cassie Steele en Awkwafina is te horen als Sisu.

Hieronder een eerste indruk op de film middels concept-art.


Land van de Draak
Entertainment Weekly voegt aan bovenstaande toe dat de film zich afspeelt in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Hieronder een beeld van de draak en de opgemaakte filmtitel. Vanaf 26 november in de bioscoop!

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

deregtx

Avatar

Leuk weer een film over draken..

Gyros regime

Avatar

Lijkt meer op een eenhoorn..

Thiver

Avatar

Huh, Disney doet iets origineels...?

Parisan

Avatar

Ik vind dat Aziatische wel leuk. Neem wel aan dat ze inmiddels toch aardig gevorderd zijn met animeren als het volgend jaar al uitkomt.

Guyon2002

Avatar

Geen remake, geen sequel.... weten jullie héél zeker dat dit van Disney is?

Arnold_FF7

Avatar

Nice iets nieuws van disney

NieuwsFilm