John Travolta heeft te maken gehad met meerdere inbrekende fans

John Travolta heeft te maken gehad met meerdere inbrekende fans

"De eerste keer was ik bang."

Eind deze maand krijgt de psychologische horrorthriller The Fanatic een gelimiteerde release in de Verenigde Staten. In de film, gemaakt door Limp Bizkit-vocalist Fred Durst, treedt John Travolta op als ene Moose - een gestoorde, autistische fan van een acteur. Tijdens de première die onlangs plaatsvond onthulde de 65-jarige man uit Pulp Fiction zijn eigen ervaringen met fanatiekelingen. Ze waren gelukkig niet zo afschuwelijk als in de film, maar Travolta vond het overduidelijk niet altijd fijn.

Hij begon: "Er is een meisje in Engeland genaamd Sharon die haar naam in de mijne heeft veranderd: Sharon Travolta. En ze heeft ook een tatoeage van mij. Ze is altijd ontzettend liefhebbend en geweldig geweest. Maar Moose is eerder een reflectie van de mensen die mijn huis zijn binnengedrongen, waaronder een meisje dat in mijn kledingkast verstopte en een gozer die een familiediner verstoorde."

Problemen
Volgens Travolta is er in totaal twee keer bij hem ingebroken. "Het waren gewoon mensen die mij wilden ontmoeten," gaat hij verder. "Ze bedoelden het niet slecht. Ik ben verliefd op mijn fans omdat ik mijzelf in hen herken." Over de ervaringen: "De eerste keer was ik bang. De tweede keer was er een tedere aanwezigheid die mijn familiediner verstoorde. Ik zei alleen maar: 'Wie ben jij? Wat doe je hier?' Maar ik heb nog nooit problemen gehad met fans."

Relatie
Omdat hij niet wil dat mensen continue bij hem thuiskomen, deelt Travolta momenten uit zijn leven via Instagram. Volgens hem werkt dat fantastisch. De acteur: "Ik doe alleen maar dingen die ikzelf interessant vind. Ik doe niets waarvan ik vermoed dat het een ander zal vervelen. Dat is wel leuk, toch?" Als laatst deelde hij ook iets over de relatie tussen bekendheid en fan. Het pakt niet altijd goed uit. "Mensen houden van je en je wil hun liefde kunnen beantwoorden. Maar wanneer ze teleurgesteld raken, dan kan het zo hartverscheurend zijn dat het gevolgen heeft voor de rest van hun leven."

NieuwsFilm

meest populair