Duistere Rey in nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Duistere Rey in nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Dat belooft een heel andere film te worden dan we eigenlijk hadden verwacht.

Ze werden al tijdens de D23 Expo vertoond, en zijn nu voor het grote publiek vrijgegeven: nieuwe beelden van Star Wars: The Rise of Skywalker. Het gaat om een sizzle reel, die vol beelden van de film van regisseur J.J. Abrams zit.

De beelden openen met een montage van scènes uit alle voorgaande Star Wars-films. In de voiceover horen we Luke Skywalker vertellen dat dit het verleden is en dat duizenden generaties nu in Rey voortbestaan. "Dit is jouw gevecht." Daarna zien we beelden van de film, waaronder een intense face-off tussen Rey en Kylo Ren. Maar het meest schokkend is het eind. Kijk dus gauw naar deze beelden!


Star Wars: The Rise of Skywalker maakt een einde aan de Skywalker-saga. Het verhaal dat vier decennia geleden begonnen werd, wordt dus eindelijk afgerond. Dat betekent in dit geval ook dat het verhaal over de strijd tussen Jedi en Sith ook tot een einde komt. Vermoedelijk is dat ook hoe het einde van deze beelden meeweegt: er bestaat straks geen licht en duister meer zoals tot nu toe het geval was in de franchise. In plaats daarvan is er een middenweg die niet zo zwart-wit is.

Het belooft hoe dan ook een interessante film te worden, met heel veel terugkerende nieuwe helden en een oude bekende schurk in de vorm van Sheev Palpatine. Die is natuurlijk inherent verbonden aan de Skywalker-saga, aangezien Anakin zijn bestaan dankt aan de kwaadaardige man van de Naboo. Hoe het allemaal gaat worden is nog afwachten. Gezien de mystery box waar regisseur Abrams zich altijd van bedient in zijn marketingcampagnes, weten we pas in december echt hoe het verhaal van The Rise of Skywalker zich gaat voltrekken.

NieuwsFilm

meest populair