Featured

De gaafste shots uit de nieuwe 'Star Wars: The Rise of Skywalker'-trailer!

Bekijk ze hier allemaal, de toch best opmerkelijke beelden.

door Jim Pedd om 19:28 in Featured
Eerder vandaag was er dan eindelijk de sizzle reel van Star Wars: The Rise of Skywalker. Deze was eerder te zien op de D23 Expo, maar wij moesten er iets langer op wachten. Tot gisteren dus, en nu hebben we dan de beste shots - het zijn er helaas maar elf - op een rij gezet, met een korte toelichting van wat je ziet.

Star Wars: The Rise of Skywalker is in december te zien in de bioscoop en rondt het verhaal van de Skywalker-familie af. Daarnaast komt er eindelijk een einde aan de eeuwenlange strijd tussen Jedi en Sith. We zullen ook weer de grootste schurk uit de franchise: Palpatine, zien. Dat allemaal vanaf 20 december, nu eerst de sizzle reel, gevolgd door de gaafste shots!


Samen op een missie
Na de vorige film klaagden sommige fans dat onze vrienden teveel gescheiden werden. Dat eindigt nu, want we zien dat Rey, Finn, Poe, Chewbacca en ook C3PO samen een missie ondernemen op een woestijnplaneet. Daarbij lijken ze een of ander festival te bezoeken.
Leia is terug
Helemaal terug van weggeweest en twee jaar na haar overlijden, is Carrie Fisher gewoon weer te zien in een Star Wars-film. Ze staat in het hart van het verhaal en zal naar het schijnt een best grote rol hebben. Allemaal dankzij oud beeldmateriaal.


Epische strijd
De complete vloot van de Resistance verzamelt zich om de strijd met de First Order aan te gaan. Dat worden heel wat schepen, want wat je hieronder zag is maar een deel van wat er uiteindelijk in beeld vliegt.


Heel veel slechteriken
We wisten dat Palpatine een geheime vechtmacht verborgen had in de Unknown Region, maar dat het zoveel Star Destroyers zouden zijn hadden we nou ook weer niet verwacht. Als onze vrienden het daar tegenop moeten nemen, wordt dat nog een uiterst zwaar gevecht. Overigens zijn dit Imperial Star Destroyers, dus van het Keizerrijk en niet de First Order. En ergens zien de schepen eruit alsof ze niet bemand zijn.


Intense blikken
Die krijgen we genoeg en dit is een shot van twee van onze helden die zien tegen hoeveel Star Destroyers ze moeten vechten straks.


Kwaadaardige C3PO?
Wordt C3PO dan kwaadaardig in deze film? Het zou kunnen, gezien de staat van zijn ogen op onderstaand beeld.


Nieuw superwapen
Naar verluidt wordt er weer een nieuw superwapen gebruikt in deze film. Ditmaal geen Death Star, maar een ander wapen. Dat zien we hieronder mogelijk in de praktijk gebruikt worden.


Gevecht in het water
Een foto van dit gevecht zagen we een tijd geleden al in de Vanity Fair-special voor de film. Hieronder zie je hoe Rey en Kylo Ren met elkaar vechten op een schip dat in het water gecrasht lijkt te zijn. Is dit het eindgevecht van de film?


Kwaadaardige Rey?
Dan nog het meest opmerkelijke shot dat ons de komende vier maanden bezig zal houden. Wordt Rey kwaadaardig? Dat wordt wel heel erg gesuggereerd met dit shot en dit rode lichtzwaard dat normaal aan de Sith toebehoort. En wat te denken van de woorden van Palpatine die te horen zijn? Haar reis komt nu ten einde...

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Gerucht: The Mandalorion is Bobba fett. Het gerucht gaat over dat bobba fett 5 jaar geleden zijn geheugen was verloren. En nu oog in oog mogelijk komt te staan met zijn verleden.

Frietgezicht

Avatar

^ Lol, kan er dan een paar hard uitlachen.
Maar iedereen met een beetje zichtvermogen ziet Boba Fett, ieder ander ziet een karakter zo onorigineel in design dat die als 2 druppels water erop lijkt.

On-topic :

‘Gaafste shots’ is dus elk shot? Smiley face

filmhero

Avatar

Ofterwijl: ALLE NIEUWE SHOTS UIT DE NIEUWE 'STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER'-TRAILER!

YankeeWaRRiaH

Avatar

dit was mijn allerlaatste bezoekje aan Spoilertotaal... Adios!

Devenace

Avatar

Die star destroyers worden uiteraard aan het einde heel makkelijk verslagen want al die festival gangers komen wat later opdraven vanwege een kater.
Rey is een clone net als alle andere Rey’s allemaal gedropt door het hele universum met elk hun eigen bestemming/lot.
Rey vecht met Kylo op Kamino op het puntje van een clone star destroyer.

Xenolicker

Avatar

^ YankeeWaRRiaH > Nou, dat komt toch wel uit de lucht vallen, Skyfaller?! Het is me niet opgevallen dat je de laatste tijd veel problemen had met spoilers? En wat wordt hier 'gespoiled'? Dit zijn toch allemaal officiële beelden van Disney en wat speculatie van Filmtotaal en de bezoekers? Maar goed, als het dan moet, vaarwel en misschien tot ziens.

Artificialis

Avatar

Ah ja, Star Wars. Het enige onderwerp dat zo nu en dan het Marvel-nieuws weet weg te drukken. Hoewel ik vrees dat het een visioen is zou het verhaaltechnisch erg interessant zijn als Rey een overstap naar de Dark Side zou maken. De terugblik op de vorige films, inclusief de prequels, geeft de trailer zeker een epische sfeer.

Hiss

Avatar

Om nog even door te zagen over of in the Mandalorean nu wel of geen Boba Fett zit; het pak incl. helm moet je zien als een soort Stormtrooper outfit afkomstig van de planeet Mandalore. Alleen schijn je met dit pak aan beter te kunnen richten.

Devenace

Avatar

^ Hiss, dus het pak is als een grote piemel?

Hiss

Avatar

^ Devenace Alleen als je kunt bewijzen dat Mandalorians gemiddeld langer zijn dan Stormtroopers.

Master Of Films

Avatar

Idd mooie shots. Nu nog een goed verhaal, en dat Rey niet meer de Mary Sue van Star Wars gaat worden.

ExtraDip3000

Avatar

Ziet er best apart uit zeg,hele andere style lijkt wel! Gaaf.

Idd Friet, maar is nog niet bevestigd hé. Haha

NieuwsFilm

meest populair