De gaafste shots uit de nieuwe 'Star Wars: The Rise of Skywalker'-trailer!

De gaafste shots uit de nieuwe 'Star Wars: The Rise of Skywalker'-trailer!

Bekijk ze hier allemaal, de toch best opmerkelijke beelden.

Eerder vandaag was er dan eindelijk de sizzle reel van Star Wars: The Rise of Skywalker. Deze was eerder te zien op de D23 Expo, maar wij moesten er iets langer op wachten. Tot gisteren dus, en nu hebben we dan de beste shots - het zijn er helaas maar elf - op een rij gezet, met een korte toelichting van wat je ziet.

Star Wars: The Rise of Skywalker is in december te zien in de bioscoop en rondt het verhaal van de Skywalker-familie af. Daarnaast komt er eindelijk een einde aan de eeuwenlange strijd tussen Jedi en Sith. We zullen ook weer de grootste schurk uit de franchise: Palpatine, zien. Dat allemaal vanaf 20 december, nu eerst de sizzle reel, gevolgd door de gaafste shots!


Samen op een missie
Na de vorige film klaagden sommige fans dat onze vrienden teveel gescheiden werden. Dat eindigt nu, want we zien dat Rey, Finn, Poe, Chewbacca en ook C3PO samen een missie ondernemen op een woestijnplaneet. Daarbij lijken ze een of ander festival te bezoeken.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Leia is terug
Helemaal terug van weggeweest en twee jaar na haar overlijden, is Carrie Fisher gewoon weer te zien in een Star Wars-film. Ze staat in het hart van het verhaal en zal naar het schijnt een best grote rol hebben. Allemaal dankzij oud beeldmateriaal.

Bekijk de afbeelding
Epische strijd
De complete vloot van de Resistance verzamelt zich om de strijd met de First Order aan te gaan. Dat worden heel wat schepen, want wat je hieronder zag is maar een deel van wat er uiteindelijk in beeld vliegt.

Bekijk de afbeelding
Heel veel slechteriken
We wisten dat Palpatine een geheime vechtmacht verborgen had in de Unknown Region, maar dat het zoveel Star Destroyers zouden zijn hadden we nou ook weer niet verwacht. Als onze vrienden het daar tegenop moeten nemen, wordt dat nog een uiterst zwaar gevecht. Overigens zijn dit Imperial Star Destroyers, dus van het Keizerrijk en niet de First Order. En ergens zien de schepen eruit alsof ze niet bemand zijn.

Bekijk de afbeelding
Intense blikken
Die krijgen we genoeg en dit is een shot van twee van onze helden die zien tegen hoeveel Star Destroyers ze moeten vechten straks.

Bekijk de afbeelding
Kwaadaardige C3PO?
Wordt C3PO dan kwaadaardig in deze film? Het zou kunnen, gezien de staat van zijn ogen op onderstaand beeld.

Bekijk de afbeelding
Nieuw superwapen
Naar verluidt wordt er weer een nieuw superwapen gebruikt in deze film. Ditmaal geen Death Star, maar een ander wapen. Dat zien we hieronder mogelijk in de praktijk gebruikt worden.

Bekijk de afbeelding
Gevecht in het water
Een foto van dit gevecht zagen we een tijd geleden al in de Vanity Fair-special voor de film. Hieronder zie je hoe Rey en Kylo Ren met elkaar vechten op een schip dat in het water gecrasht lijkt te zijn. Is dit het eindgevecht van de film?

Bekijk de afbeelding
Kwaadaardige Rey?
Dan nog het meest opmerkelijke shot dat ons de komende vier maanden bezig zal houden. Wordt Rey kwaadaardig? Dat wordt wel heel erg gesuggereerd met dit shot en dit rode lichtzwaard dat normaal aan de Sith toebehoort. En wat te denken van de woorden van Palpatine die te horen zijn? Haar reis komt nu ten einde...

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair