CGI-blunder in trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Disney probeert detail te maskeren.

In de D23 Special Look Trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker blijken wat kleine opvallende zaken te zien die je misschien niet zijn opgevallen. De trailer bevat namelijk een CGI-blunder en een mogelijke verwijzing naar de Jedi-status van Rey.

Als eerste Rey. Het blijkt namelijk dat zij in de snelle scène waarin ze traint in een bos en haar lichtzwaard vangt, te zien is met een rode sjerp om haar arm. Opvallend genoeg heeft dit een link met de echte wereld. Mag je tijdens heuse lichtzwaardtrainingen een rode sjerp dragen, dan heb je een hoge rang behaald in je training.

De mensen van Screenrant veronderstellen nu dat Rey haar training tot Jedi Master afrondt in de film. Check de trailer op 1:31 en oordeel zelf.


En dan die CGI-blunder
In een poging om hoogstwaarschijnlijk iets aan Kylo Ren te maskeren, is er een CGI-cape aan het personage van Adam Driver toegevoegd. Dit valt op als je zijn weerspiegeling ziet in het water onder hem. Wat er wordt verborgen is niet duidelijk. Check onderstaande beelden via Reddit-gebruiker officialjfftv:

TIL: Kylo Ren's cape is completely computer-generated. Look closely at his reflection. from r/StarWars


NieuwsFilm

meest populair