Algemeen

CGI-blunder in trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Disney probeert detail te maskeren.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de D23 Special Look Trailer voor Star Wars: The Rise of Skywalker blijken wat kleine opvallende zaken te zien die je misschien niet zijn opgevallen. De trailer bevat namelijk een CGI-blunder en een mogelijke verwijzing naar de Jedi-status van Rey.

Als eerste Rey. Het blijkt namelijk dat zij in de snelle scène waarin ze traint in een bos en haar lichtzwaard vangt, te zien is met een rode sjerp om haar arm. Opvallend genoeg heeft dit een link met de echte wereld. Mag je tijdens heuse lichtzwaardtrainingen een rode sjerp dragen, dan heb je een hoge rang behaald in je training.

De mensen van Screenrant veronderstellen nu dat Rey haar training tot Jedi Master afrondt in de film. Check de trailer op 1:31 en oordeel zelf.


En dan die CGI-blunder
In een poging om hoogstwaarschijnlijk iets aan Kylo Ren te maskeren, is er een CGI-cape aan het personage van Adam Driver toegevoegd. Dit valt op als je zijn weerspiegeling ziet in het water onder hem. Wat er wordt verborgen is niet duidelijk. Check onderstaande beelden via Reddit-gebruiker officialjfftv:

TIL: Kylo Ren's cape is completely computer-generated. Look closely at his reflection. from r/StarWars


18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DjZiggy

Avatar

Nou wat een blunder....
CGI is nog steeds mensen werk.
Elke film heeft wel zo zijn flaws. Als je zo naar een film kijkt? Wat drink je er dan bij? Azijn?

Innocent

Avatar

Dat muggeziften wordt me allemaal een beetje te veel hoor op deze site. Geniet toch eens van een film inplaats alleen maar naar de fouten te kijken. Wees nou eens eerlijk, op deze manier verziek je toch alleen maar de film voor jezelf.

Ang3l

Avatar

Dat er tegenwoordig mensen zijn die elk beeldje van een trailer of film stilzetten om dit soort "shit" te ontdekken, DAAT baart me zorgen. Niet dat er een foutje in kan zitten.

23VDV23

Avatar

Oh nee, weer een teken dat ze bij Lucasfilm totaal niet weten waarmee ze bezig zijn!!!!! Wat een ramp gaat dit worden!!!! Een waar fiasco!!! Mijn jeugd is verpest!!!! En Kathleen Kennedy is het allemaal schuld!!!!

Hiss

Avatar

Kylo heeft Yoda op zijn rug.

MvdD

Avatar

Het is inderdaad niet schokkend, maar het vergeten van de reflectie is wel een klassieke blunder in foto- en videobewerking.

Guyon2002

Avatar

Mensen die écht tijd spenderen om dit soort dingen te vinden hebben echt dringend een hobby nodig

jeff1983

Avatar

Ow nee, je ziet zijn cape niet in de weerspiegeling! Man man, dit is toch geen grove fout? Jullie lijken Superguide wel.

Gandolfini

Avatar

Auw, mijn ogen, de complete star wars saga is nu voor mij verpest.

Parisan

Avatar

Vampier cape!

lamoteg

Avatar

Idd, komaan iedereen weet dat het een film is, wat maken die hele kleine details uit, Kylo Ren zijn gezicht die open lag in de eerste film was ook niet evenredig met kleinere litteken in de 2de.

Dannyvv

Avatar

Ik ben van 1975 en Star Wars gaat dus min of meer als rode draad door mijn film leven, ik hoop gewoon op een goed en leuk verhaal om de Skywalkers mee af te sluiten en word al dit gezeur en gezoek een beetje zat. Als het je niet bevalt kijk dan gewoon niet en anders, geniet gewoon van war je word voorgeschoteld

Steve Harwin

Avatar

oke lamoteg, je hebt je punt gemaakt Smiley face

kokosnoot

Avatar

Zou leuk zijn als je in de water reflectie Spiderman zou zien xD
Als je dan toch een fout maakt doe het dan origineel lol

Havoc

Avatar

Ooit gehoord van trailers met beelden die niet af zijn? Nee? Dat blijkt. Het gebeurt zo vaak.

NieuwsFilm

meest populair