Nieuwe legendes gehint in synopsis 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Nieuwe legendes gehint in synopsis 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Is het einde ook een start?

Wat zal er gebeuren met Rey en Kylo Ren? Hoe zal de Skywalker Saga eindigen? Het zijn belangrijke vragen die de fans van de huidige Star Wars-vervolgreeks zich afvragen. Een nieuwe synopsis voor Star Wars: The Rise of Skywalker verklapt weinig, maar lijkt wel een beetje te hinten naar een nieuwe toekomst in de franchise.

De officiële synopsis, die online is verschenen, lijkt te hinten dat er "nieuwe legendes" zullen opstaan:


Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw de krachten om de kijkers mee te nemen op een epische reis naar een sterrenstelsel ver, ver weg met Star Wars: The Rise of Skywalker, de meeslepende conclusie van de baanbrekende Skywalker-sage, waarin nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd om vrijheid nog moet beginnen.

Start van een nieuwe toekomst?
Zou bovenstaande synopsis betekenen dat de Star Wars-films die in ontwikkeling zijn bij The Last Jedi-regisseur Rian Johnson of Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss (nog niet geïntroduceerde) personages uit de Star Wars-vervolgfilms gaan gebruiken? Het zou zomaar kunnen!

In Nederland zien we het vanaf 18 december, als The Rise of Skywalker debuteert. Daarna verschijnen er films in december 2022, 2024 en 2026.

NieuwsFilm

meest populair