Video

Nieuwe zeer brute trailer 'Rambo: Last Blood'

Zou dit de laatste keer zijn voor onze John Rambo?

door Bram de Groot om 10:36 in Video
In het echte leven is Sylvester Stallone al 73 jaar, maar nog steeds duikt hij op in allerlei actiefilms. Vaak zijn dit nieuwe (The Expendables, Escape Plan) of oude franchises. In die laatste categorie vallen de huidige Creed-films, maar ook Rambo V: Last Blood.

En die vijfde film rond het personage John Rambo laat evenals Creed een eigenlijk gepensioneerde held zien. Rambo slijt zijn dagen namelijk op een boerderij. Als hij hoort dat een Mexicaans kartel jonge meisjes ontvoert, trekt hij (voor de laatste keer) de stoute schoenen aan om af te rekenen met het kartel, geleid door Hugo Martinez (Sergio Peris-Mencheta).


Redelijke opening verwacht
Het R-rated Rambo: Last Blood gaat uiteraard geen superheldenstart aan de bioscoopkassa's hebben, maar er wordt wel een verhoudingsgewijs sterk premièreweekend verwacht, met een score tussen de $17 en 22 miljoen. Met een wereldwijde opbrengst van ruim $300 miljoen noteerde Rambo: First Blood Part II financieel het sterkst in de reeks.

De bikkelharde actiefilm Rambo: Last Blood van regisseur Adrian Grunberg (How I Spent My Summer Vacation) draait vanaf 19 september in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder ook nog een tv-trailer met een blik op het verleden.19 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Het ziet er best aardig uit maar hier zitten niet heel veel mensen meer op te wachten. Overigens ziet Sly er uit als Sly tijdens interviews en niet als John Rambo.

Orko

Avatar

Toch wel verrassend dat er veel geweld zit in de nieuwste Rambo. Zou je niet zeggen op basis van de vorige Rambo films.

Maikjax

Avatar

John Rambo is voor mij nostalgie.
@Orko
In Rambo 4 zit naar mij mening genoeg geweld in, denk aan de mortieraanvallen, officier waarbij zijn keel werd opengetrokken, boordwapen met die .50 .......

Lewis

Avatar

Denk dat Orko dat sarcastisch bedoelde. Maar misschien bedoel jij het ook wel zo?. Tja idd niet echt Rambo Rambo.
Maar goed, wel zin in.

jeff1983

Avatar

@McGraig: waar baseer je dat op? Op het feit dat je er zelf niet op zit te wachten? Op social media best veel positieve geluiden, vooral onder mannen 40+. Ik behoor daar zelf nog net niet toe, maar zit hier zeker wel op te wachten. Heerlijk toch? Anderhalf uur quotes als 'Death is Coming' en dikke actie. Beugelflesje erbij en genieten maar!

Sharky13

Avatar

Trailer ziet er best prima uit. Lekkere actie, niks mis mee

Master Of Films

Avatar

McGraig "Het ziet er best aardig uit maar hier zitten niet heel veel mensen meer op te wachten."
Ik kan niet voor anderen spreken, maar ik zit idd hier niet op te wachten.
Ik laat dit lekker voorbij gaan.

Ik vond de laatste Rambo (2008) een prima afscheidsfilm. Echter First Blood blijft de allerbeste Rambo film.
Rambo: First Blood Part II & Rambo III zijn waardeloze films. Sommige jaren 80 films zijn echt tijdloos, maar Rambo 2 en 3 zijn stoffie versleten jaren 80 films geworden.

SAS1982

Avatar

@mccraig. En waarom zitten hier niet veel mensen op te wachten?
Rambo 4 deed het ook goed volgensmij en Last Blood ziet er nog beter uit.
Er zijn nog veel mensen die hier van houden, ouderwetse keiharde actie. Ik heb er zin in..

@jeff1983 jij snapt het ????????.

jeff1983

Avatar

@SAS1982, dit soort wraakfilms doen het in Nederland sowieso goed. Het heeft wel wat weg van Taken/Death Wish/The Equalizer, al is Stallone natuurlijk geen Denzel Washington. Doordat RAMBO herkenbaar is voor velen, zal deze film het gewoon goed gaan doen in de bioscoop in Nederland. De concurrent is Ad Astra, maar dat is voor ander publiek.

neo123

Avatar

Count me in ????. Het voelt helaas altijd wel een beetje als een soort B film door 20 verschillende studio's gefinancierd. Ik vond de vorige echt wel leuk op de matige CG na. Ik denk dat de trailer ook wel echt letterlijk het enige is dat je gaat krijgen. Verder weinig verrassingen. First Blood blijft voor mij de beste uit de reeks.

J0hnM0r

Avatar

Ah, hier zit ik al lang op te wachten... and it was a long road...

Sparrow_LW

Avatar

Dat ik hier op zit te wachten is een groot woord, maar kan wel een vermakelijk film worden. Alhoewel, tegenwoordig bij de ééndimensionale actiefilms verlies ik snel de aandacht en duurt het me allemaal vaak te lang. Had ik bij bijvoorbeeld ook bij John Wick 3, één lange actiescene.... misschien dat ik dat bij deze ook ga krijgen.... En eens met McGraig, ik zie geen oude John Rambo, ik zie een oude Stallone in een moderne Western.....

Ronin75

Avatar

Hoe kan je nou niet zitten wachten op de guerrilla technieken zoals in de eerste film. Man dat is wat Rambo destijds zo speciaal maakte door korte metten te maken met een overmacht op sluwe wijze. Deze film ligt juist het dichtst bij de eerste film. Ik snap sommige mensen niet hoor. Dit zou wel eens het beste deel kunnen zijn na het eerste deel.

Master Of Films

Avatar

Ronin75 "Hoe kan je nou niet zitten wachten op de guerrilla technieken zoals in de eerste film. Man dat is wat Rambo destijds zo speciaal maakte door korte metten te maken met een overmacht op sluwe wijze. "
Dan heb je het eerste deel niet begrijpen. Dat was niet het thema van de film.

noah81

Avatar

Gewoon weer een heerlijke actiefilm om te kijken, heb er zin in!

TwinsA

Avatar

Dat wordt een avondje chips en kriek en lekker genieten van diene ouwe baas. Nostalgie en verstand op nul!

Civilian Supreme

Avatar

De vorige film van deze regisseur was erg vermakelijk, heb hier veel zin in.
Had ook wel liever gezien dat hij zijn lange haar had behouden, hoort toch wel bij Rambo. Had dan een baard gedaan, staat bij mannen als Schwarzenegger en Mel Gibson ook uitermate goed.

SAS1982

Avatar

@Jef1982, Shit de vraagtekens moeten een uitroepteken zijn. Sorry. Zie het nu pas
Ben het met je eens!!

Johan_E

Avatar

Ziet er goed uit. Mooie boog ook, lijkt op een Bear Takedown

NieuwsFilm

meest populair