Nieuwe zeer brute trailer 'Rambo: Last Blood'

Nieuwe zeer brute trailer 'Rambo: Last Blood'

Zou dit de laatste keer zijn voor onze John Rambo?

In het echte leven is Sylvester Stallone al 73 jaar, maar nog steeds duikt hij op in allerlei actiefilms. Vaak zijn dit nieuwe (The Expendables, Escape Plan) of oude franchises. In die laatste categorie vallen de huidige Creed-films, maar ook Rambo V: Last Blood.

En die vijfde film rond het personage John Rambo laat evenals Creed een eigenlijk gepensioneerde held zien. Rambo slijt zijn dagen namelijk op een boerderij. Als hij hoort dat een Mexicaans kartel jonge meisjes ontvoert, trekt hij (voor de laatste keer) de stoute schoenen aan om af te rekenen met het kartel, geleid door Hugo Martinez (Sergio Peris-Mencheta).


Redelijke opening verwacht
Het R-rated Rambo: Last Blood gaat uiteraard geen superheldenstart aan de bioscoopkassa's hebben, maar er wordt wel een verhoudingsgewijs sterk premièreweekend verwacht, met een score tussen de $17 en 22 miljoen. Met een wereldwijde opbrengst van ruim $300 miljoen noteerde Rambo: First Blood Part II financieel het sterkst in de reeks.

De bikkelharde actiefilm Rambo: Last Blood van regisseur Adrian Grunberg (How I Spent My Summer Vacation) draait vanaf 19 september in de Nederlandse bioscoopzalen. Hieronder ook nog een tv-trailer met een blik op het verleden.



NieuwsFilm

meest populair