Video

Eerste trailer 'Black Christmas': het wordt een bloederige kerst...

De slasherfilm uit 1974 kreeg in 2006 eerder een remake.

door Zilko Tarici om 09:51 in Video
Blumhouse Productions en Universal Pictures hebben de eerste officiële trailer vrijgegeven van Black Christmas. Het betreft de tweede remake van de horrorfilm uit 1974. Er wordt overigens nogal veel van de plot weggegeven in de trailer, dus als je niet van spoilers houdt, kun je nu nog wegklikken.

In de nieuwe versie zien we Imogen Poots als een van een groep meiden uit de Mu Kappa Epsilon studentenvereniging. Deze meiden hebben besloten om kerst op de schoolcampus door te brengen in plaats van naar huis te gaan. Helena, een van de meiden, raakt echter vermist tijdens een groots kerstfeest. Poots' personage gaat gelijk naar haar op zoek, wat gevolgd wordt door een reeks gruwelijke moorden.

Het wordt een duistere kerst
Black Christmas werd geregisseerd door Sophia Takai (V/H/S. Always Shine). Zij schreef tevens het script samen met voormalige journalist April Wolfe. Naast hoofdrolspelers Poots en Cary Elwes zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Brittany O'Grady, Aleyse Shannon, Lily Donoghue, Ben Black, and Caleb Eberhart.

Black Christmas draait vanaf 12 december a.s. in de Nederlandse bioscopen. De trailer kun je hieronder bekijken.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Monojaxx

Avatar

Beetje in de trant van Midsommar, zelfde soort muziek trouwens.

NieuwsFilm

meest populair