Eerste beelden van 'The Grudge'-reboot al volgende maand te zien

Eerste beelden van 'The Grudge'-reboot al volgende maand te zien

Ook weten we wat we kunnen verwachten!

Sam Raimi mag dan bij het grote publiek voornamelijk bekend zijn om de Spider-Man films met Tobey Maguire, de regisseur kende zijn echte doorbraak in het horrorgenre. Zo bracht hij ons bijvoorbeeld The Evil Dead en Army of Darkness. Ook al kwam zijn laatste horrorfilm, Drag Me to Hell, alweer tien jaar geleden uit, hij is toch betrokken geweest bij andere grote projecten zoals de Poltergeist remake en de recente Don't Breathe en Crawl. Het is eveneens al een tijdje bekend dat hij betrokken is bij de reboot van The Grudge, waar we nu iets meer van weten.

De film werd een paar jaar geleden al aangekondigd, maar na meerdere problemen was het niet zeker of deze er nog überhaupt zou komen. Toch heeft studio en producent Sony nu laten weten dat de film er daadwerkelijk komt en dat de eerste beelden zullen worden vrijgegeven tijdens de New York Comic Con van volgende maand. Raimi zal hier ook aanwezig zijn, samen met de regisseur van de film, Nicolas Pesce en hoofdrolspelers Betty Gilpin (GLOW) en Lin Shaye (Insidious).

Wat te verwachten?
Het script, dat ook is geschreven door Pesce, vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder (gespeeld door Andrea Riseborough, o.a. bekend van Mandy). Zij is een detective, die een mysterieuze moord probeert op te lossen begaan door een jonge moeder. Zij heeft haar hele familie thuis op brute wijze vermoord. Eenmaal in het huis komt de detective erachter dat er een duivelse kracht die het op iedereen die hij tegenkomt gemunt heeft. Pesce liet weten een andere kant op te gaan dan de voorgaande film en dat we een psychologische thriller kunnen verwachten à la Seven.

NieuwsFilm

meest populair