Algemeen

Cast Saw II keert terug

door Peter Hendrix op 08.04.2006 om 18:15 in Algemeen
Na de officiële bevestiging van Saw III zijn Tobin Bell (John 'Jigsaw' Kramer) en Shawnee Smith (Amanda) als eerste namen aan de cast toegevoegd. Naar eigen zeggen zou ook Donnie Wahlberg als detective Eric Mathews opnieuw zijn opwachting maken.

De opnames van Saw III zijn aanvankelijk voorzien voor 1 mei tot 12 juni. Een Amerikaanse release is gepland voor oktober dit jaar.

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

merijnsa

Avatar

Zoals het einde van deel 2 reeds verklapte spelen Tobin Bell (John 'Jigsaw' Kramer) en Shawnee Smith (Amanda) opnieuw hun ziekelijke spelletjes uit.


Lekkere spoiler als je Saw II niet hebt gezien. Ach dan kan ik ook gaan spoileren. Lijkt me tof maar ook moeilijk om die badkamer scene te herhalen zonder het deja vu te maken, maar kom maar op want de eerste Saw was briljant!

Peter Henderix

Avatar

Ik heb de tekst wat aangepast, maar ik blijf erbij dat je dit niet echt een spoiler kunt nemen. Denk dat iedereen de tweede film inmiddels wel gezien heeft en zoniet, wordt het vroeg of laat toch voor iedereen duidelijk dat de twee opnieuw een hoofdrol gaan uitspelen.

Planethugo

Avatar

En de titel kan beter zijn Cast Saw 2 keert terug ipv 3 ;)

Thiver

Avatar

Peter Henderix "Ik heb de tekst wat aangepast, maar ik blijf erbij dat je dit niet echt een spoiler kunt nemen. Denk dat iedereen de tweede film inmiddels wel gezien heeft en zoniet, wordt het vroeg of laat toch voor iedereen duidelijk dat de twee opnieuw een hoofdrol gaan uitspelen."

Mjah, moeilijk. Maar ik vind het vrij makkelijk om te zeggen dat iedereen Saw II inmiddels wel gezien zal hebben. De film is nota bene nog niet eens op dvd...

Mark

Avatar

Saw 2 was minstens zo geniaal als deel 1. Vooral dat einde waar die Amanda ontsnapt en dan hulp gaat halen en alleen door dat bos moet en bij die muur komt en er dan een snelweg achter blijkt te liggen. Gelukkig krijgt ze dan een lift van een vreemde die haar naar een raar Frans dorpje brengt waar iedereen chocola eet en ze daar een vage sigeuner piraat gast tegenkomt die haar gaat helpen. Dan gaan ze weer terug naar dat huis en raakt hij in een soort van coma en heeft op het laaste die voodoo mevrouw het lichaam van Amanda gestolen omdat ze dan eeuwig kan leven. Echt geniaal!! Ik wacht met spanning, lust en verlangen op Saw 3. Sorry hoor voor die spoilers trouwens he.

Dazzlestan

Avatar

Waar heb jij het over

Mark

Avatar

Als je Saw 2 niet gezien heb dan weet je natuurlijk niet waar ik het over heb. Gekkie!

Don aka Divius

Avatar

Dazzlestan "Waar heb jij het over"


Volgens mij heeft ie het over The Village. Sommige mensen zijn een beetje in de war.

hermit elephant

Avatar

Dazzlestan "Waar heb jij het over"

Story of his life...
:E

Queenfan

Avatar

Mark .... kansloze opmerking :B

Maar, Johnnie boy was toch dood?

FrEaKyLeGeNd

Avatar

Queenfan "Mark .... kansloze opmerking :B

Maar, Johnnie boy was toch dood?"


Dat was ook meteen wat ik dacht maar hij zal misschien terugkomen door gebruik van flashbacks, wat hij haar nog meer heeft geleerd of degenen die de raadsels moeten oplossen denken terug aan de periode waarin hij nog alles uitvoerde.. zoiets zal het worden ;)

MikeyMo

Avatar

Mark "Saw 2 was minstens zo geniaal als deel 1. Vooral dat einde waar die Amanda ontsnapt en dan hulp gaat halen en alleen door dat bos moet en bij die muur komt en er dan een snelweg achter blijkt te liggen. Gelukkig krijgt ze dan een lift van een vreemde die haar naar een raar Frans dorpje brengt waar iedereen chocola eet en ze daar een vage sigeuner piraat gast tegenkomt die haar gaat helpen. Dan gaan ze weer terug naar dat huis en raakt hij in een soort van coma en heeft op het laaste die voodoo mevrouw het lichaam van Amanda gestolen omdat ze dan eeuwig kan leven. Echt geniaal!! Ik wacht met spanning, lust en verlangen op Saw 3. Sorry hoor voor die spoilers trouwens he."


:D _O-

Mcjansen

Avatar

Opnamens van 1 mei tot 12 Juni zo kort?? en dan al 12 october in de bioscoop.... wow, nou we zullen zien

Thiver

Avatar

[quote=Don aka Divius]Volgens mij heeft ie het over The Village. Sommige mensen zijn een beetje in de war.[/qoute]
En met Chocolat. :D En met nog een film die ik waarschijnlijk niet gezien heb... :P

skullsplitter

Avatar

Mcjansen "Opnamens van 1 mei tot 12 Juni zo kort?? en dan al 12 october in de bioscoop.... wow, nou we zullen zien"


Voordeel van een relatief simpel concept, karakter spel en vlotte editing.

SunChaser

Avatar

Don aka Divius "Volgens mij heeft ie het over The Village. Sommige mensen zijn een beetje in de war."


Nee, Skeleton Key

SunChaser

Avatar

En John was niet dood, hij glimlachte nog in die bus aan het eind

cyphax

Avatar

merijnsa "Lekkere spoiler als je Saw II niet hebt gezien. Ach dan kan ik ook gaan spoileren. Lijkt me tof maar ook moeilijk om die badkamer scene te herhalen zonder het deja vu te maken, maar kom maar op want de eerste Saw was briljant!"

En 'm dan gewoon heel droog quoten, met als resultaat dat de spoiler niet meer in de tekst staat, maar ik met jouw post alsnog getracteerd word op die spoiler...

nieuwslaatste nieuws

meest populair