Gerucht: Rian Johnsons 'Star Wars'-films spelen in toekomst af

Gerucht: Rian Johnsons 'Star Wars'-films spelen in toekomst af

Een heel ander tijdperk voor de franchise.

Als Star Wars: The Rise of Skywalker in de bioscoop te zien is, mogen we uitkijken naar een interessante toekomst in de Star Wars-franchise. Naar het schijnt speelt de nieuwe trilogie die Rian Johnson mag maken zich na die film af.

Dat stelt de site We Got This Covered op basis van een anonieme bron binnen de franchise. De bron vertelde eerder correcte nieuwtjes, dus men gaat er van uit dat ook dit weer klopt. Volgens de bron mag Johnson dus aan de slag met de toekomst van het Star Wars-universum, waarmee de boel heel anders kan worden dan alles wat we tot nu toe gezien hebben.

Grote nieuwe vijand
Naar het schijnt zou het Star Wars-universum in de toekomst te maken krijgen met een grote nieuwe vijand in de vorm van een ras afkomstig van de Unknown Regions. Die zouden in de boeken al opgezet worden en straks nieuwe helden het leven behoorlijk zuur maken.

Mocht het kloppen, dan vormen de films van Johnson, die niets te maken zouden hebben met de huidige personages en rolverdelingen, een scherp contrast met de films die naar het schijnt rond Knights of the Old Republic gemaakt worden. Die spelen zich juist in het verre verleden af.

NieuwsFilm

meest populair