Algemeen

'Star Wars: The Rise of Skywalker' in de problemen?

Opeens worden er weer opnames gemaakt.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De productie van Star Wars-films verloopt niet altijd even soepel. Volgens de berichten zou de productie van zowel Rogue One: A Star Wars Story als Solo: A Star Wars Story niet probleemloos zijn verlopen. Is dat nu ook het geval bij Star Wars: The Rise of Skywalker?

Volgens een Twitter-bericht van Art Tavana van MTV News zouden er op dit moment reshoots plaatsvinden voor de negende en afrondende film in de Skywalker-sage. Er wordt zelfs gesuggereerd dat er advies aan bedenker George Lucas is gevraagd. In hoeverre de reshoots gepland zijn, is niet duidelijk.


Over drie maanden in de bioscoop
Uiteraard kunnen dit zeker geplande reshoots zijn of wat kleinere extra shots voor een betere eindversie. Ook voor een film als Avengers: Endgame werden er op een gevoelsmatig laat tijdstip nog extra opnames verricht.

Vanaf 18 december draait The Rise of Skywalker in de bioscoop. Hieronder nogmaals die eerste trailer.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sietzet

Avatar

^dit dus

Gigan72

Avatar

Dat van Lucas is oud nieuws
Hij is al van het begin tot zekere hoogte betrokken bij ep 9 ( om dat ze niet wisten wat ze moesten doen na ep8 )
De van de reshoots is dood normaal bij films.

kierewietje

Avatar

Welk deel van 'don't quote me' heb je niet begrepem, Bram?

Parisan

Avatar

George Lucas is fan van Jar Jar, dus hem hoef je niets te vragen als je haters wilt vermijden. Vergeet de haters en doe wat je zelf het beste vindt, zou ik zeggen. Dat geldt voor iedereen trouwens.

Grendizer

Avatar

Heel het internet staat vol van dit soort (fan based) lekken..en menige fan die maar blijft voorspellen hoe de film (moet) worden volgens hunzelf...droppen genoeg hersens spinsels om 100 films te vullen.
Straks voldoet de film wederom niet aan hun voorspelling/zelf opgegooide verwachting en dan gaan ze weer's zeuren dat het niet hun film is.En vervolgens weer redenen genoeg om daar weer het internet mee te vullen,met hun azijn reviews.

NieuwsFilm

meest populair