Algemeen

Gerucht: Marvel werkt aan Hulk vs. Wolverine-film

Dit zou een opvallende Marvel-film zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Nu Marvel Studios beschikt over de rechten van de X-Men zal het waarschijnlijk niet heel lang duren voordat we Wolverine zien terugkeren op het witte doek. De vraag is echter: hoe zou Marvel Studios dit aanpakken?

Volgens een nieuw gerucht zou de succesvolle studio van Kevin Feige werken aan een heuse Hulk vs. Wolverine-film. De film zou niet zo gaan heten, maar het project is nu volgens meerdere bronnen in de maak. Een week geleden meldde Cosmic Book News het gerucht voor het eerst.

Immortal Hulk
We zouden in de film kennismaken met de Immortal Hulk. Het verhaal zou laten zien hoe Hulk naar Canada vertrekt om Weapon X te vinden. Uiteraard is dit Wolverine. In de film zou ook Alpha Flight te zien moeten zijn en dat zou een nieuwe introductie van een groep superhelden zijn.

De film zou nog drie tot vier jaar op zich laten wachten. Een officiële onthulling zal waarschijnlijk ook nog wel even op zich laten wachten, mocht Marvel Studios de film ook daadwerkelijk gaan maken.

17 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moffy

Avatar

Heel vet! Benieuwd wie dan Wolverine wordtSmiley face al mag Jackman ook nog wel een keer.

Janushhw

Avatar

Lagen de rechten voor de Hulk niet bij universal?

En dus n nieuwe Hulk zonder Mark Ruffalo neem ik aan.

Neem t maar met n korreltje zout want de X-men stonden nog lang niet op de planning voor Feige. En Wolverine zou te snel zijn na Logan.

SunChaser

Avatar

Nee de rechten van Hulk liggen bij Marvel. Alleen heeft Universal de distributie rechten als t gaat om een solofilm..Dus daarom werd Planet Hulk stiekem Thor Ragnarok genoemd

Chrischzz

Avatar

Qua Hulk heeft Marvel natuurlijk nog wel iets goed te maken na de laatste Avengers films.

Jays

Avatar

Had dit paar jaar geleden heel vet gevonden, maar vind het nu een beetje laat voor hulk...? Hoewel Wolverine en Hulk officieel de sterkste healing factor hebben. Is Hulk in deze staat niet echt een partij voor Wolverine

Decepticon

Avatar

Cosmic Book News..... deze fansites genereren deze geruchten hoogstwaarschijnlijk zelf voor clickbait en iedereen neemt het over, ik vind het wel heel grappig.

Het zou heel gaaf zijn als een film er zou komen, Marvel heeft imo ook heel wat goed te maken wat Hulk betreft. Hulk zijn arm zou naar verloop van tijd ook weer normaal moeten worden, dat kan als Hulk weer de overhand neemt over Banner. Marvel kan Hulk niet laten zijn zoals hij nu is, de meeste Hulk fans willen denk ik ook wel graag weer een Banner/Hulk transformatie zien, iets wat we na de eerste Avengers niet meer gezien hebben.

Mothercopper

Avatar

Laat het alsjeblieft gebeuren. Laat Marvel eindelijk eens de echte comic Hulk zien.

Rickb

Avatar

Hulk zie ik nu als teddybeer door endgame

Goku32

Avatar

Ik vind de anime al geweldig tussen wolverine en hulk, dus laat maar komen

filmhero

Avatar

Gelul.
1. Deze storyline kan helemaal niet met deze versie van Hulk. Dan hadden ze 'm direct na zijn avontuur op Sakaar moeten maken.
2. Wolverine komt volgens Feige voorlopig nog niet, we gaan eerst wat onderbelichte X-Men zien
3. Ik ben benieuwd wat de toekomst van de Hulk in het MCU is.
4. Als er uberhaupt een Hulk en Wolverine crossover komt, dan komt er geen vs. Zou niet passend zijn.

Sunspot

Avatar

yeah right, alsof Disney dat zou willen, baat bij heeft.

En hoeft ook niet, Disney is niet de studio die dit moet maken.

Daarvoor is meer lef nodig, Rrated ook sowieso.

Sunspot

Avatar

@Chrischzz

Zeker, Marvel heeft Hulk na Avengers 2012 zwaar verneukt, niet normaal meer. Maar grappig ook dat je niemand dan daarover hoorde toentertijd, zowat

Frietgezicht

Avatar

Filmtotaal zou eens een artikel moeten doen met de leukste geruchten die niet bleken te kloppen van de laatste 2/3 jaar ofzo.

Van Thanos die zou samenwerken met de Avengers in Endgame omdat er een grotere badguy meedeed tot Antman die in het poesje van Scarlett zou kruipen en groot worden zodat ze uit elkaar spat ofzo(ben ze allemaal vergeten)

Geruchten.. d’r zijn er veel geweest!

Chrischzz

Avatar

Misschien via de "What if" story line..

janneman

Avatar

En Sasquatch en Wendigo!

filmhero

Avatar

@Friet dat was niet het poesje van Scarlett (ondanks dat we dat graag hadden gezien ;)) maar de kont van onze grote paarse vriend.

NieuwsFilm

meest populair