Nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker' is niet ver weg

Nieuwe trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker' is niet ver weg

Vermoedelijk begin oktober al!

Er zou zomaar eens op relatief korte termijn een nieuwe trailer aan kunnen komen voor Star Wars: The Rise of Skywalker. Met nog drie maanden te gaan tot de release van die film, lijkt het er dan ook op dat de marketingcampagne flink opgevoerd gaat worden. Mogelijk komt begin oktober een nieuwe trailer uit.

Op de website van het BBFC zien we dat Trailer C voor The Rise of Skywalker een rating heeft gekregen. De trailer is 2 minuten en 16 seconden lang en daarmee iets korter dan die voor de vorige twee Star Wars-films, die 2 minuten en 35 seconden per stuk duurden. Fans zullen kunnen verwachten dat de trailer in oktober tijdens Monday Night Football op ESPN, een zender van Disney, uitgebracht wordt. Dat was ook voor de vorige twee blockbusters het geval.

Laatste Skywalker-film
The Rise of Skywalker is de laatste film die draait om de beroemde filmfamilie. Het verhaal van de familie wordt afgerond, net als dat van de Jedi en de Sith en de langdurige strijd om de vestiging van een nieuwe republiek. De First Order lijkt aan de winnende hand, maar dat zal veranderen. Tegelijk staat er ook in Palpatine een oude machtige vijand op die mogelijk alles van het verzet ongedaan zal maken.

Vanaf 20 december in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair