Anakin Skywalker ook te zien in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Anakin Skywalker ook te zien in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'?

Niet alleen Palpatine is naar het schijnt te zien straks.

Een Star Wars-panel waar Hayden Christensen en Ian McDiarmid aan mee zouden doen bij de FanX Salt Lake Comic Convention is geannuleerd. Nu is er vrees voor de status van The Rise of Skywalker, de film die een einde aan het verhaal van de Skywalker-familie maakt.

Disney stond het duo volgens de site True Life Lessons Learned niet toe om naar het panel te gaan. Waarom is niet bekend, wel weten we dat Disney die beslissing anderhalf uur voordat het panel moest beginnen nam. Christensen en McDiarmid waren wel beschikbaar om foto's mee te maken, maar mochten verder niet ingaan op de film.

Anakin in de film?
Het verhaal gaat dat Disney zelfs dreigde dat het een advocaat op de conventie af zou sturen om het panel te voorkomen. En als er een spoiler gelekt zou worden, zou het al helemaal niet door mogen gaan. Nu is er het gevoel bij fans dat Anakin Skywalker terug zal keren in de franchise. Hij zou als Force Ghost te zien zijn, samen met Palpatine.

Dat vindt ook zijn grondslag in de boeken die nu rond de franchise uitgegeven worden. Zo kwamen we er dankzij sommige boeken achter dat Luke contact had met heel veel Force Ghosts, voordat hij zich afsloot voor de Force. Hij stond onder meer in contact met de vriendelijkere versie van zijn vader, Anakin. Zou ook die Skywalker dan te zien zijn in de film van J.J. Abrams?

NieuwsFilm

meest populair