Pennywise-acteur Bill Skarsgård is klaar voor 'It: Chapter Three'

Na het succes van It: Chapter Two zal Warner Bros. ongetwijfeld een nieuwe film over de enge Pennywise willen maken.

Nu It: Chapter Two eindelijk in de bioscopen draait en opnieuw een groot succes blijkt, vragen veel fans zich af of we een derde deel kunnen verwachten. Ondanks dat het boek van Stephen King volledig is verfilmd, liet Pennywise-acteur Bill Skarsgård namelijk tijdens een interview met EW weten dat hij er voor open staat om de enge clown opnieuw te spelen.

Skarsgård zei er het volgende over:

"Het zou een film met de juiste benadering moeten zijn. Het boek eindigt waar de tweede film eindigt, dus dat verhaal is nu verteld. Er is echter wel een interessant aspect om terug in de tijd te gaan met het personage. Misschien dat daar een verhaal is te vinden dat het waard is om in filmvorm te gieten. Dat zou natuurlijk een verhaal zijn dat niet in het boek voorkomt, maar toch binnen hetzelfde universum. Ik zou het in elk geval leuk vinden."

Een onmiskenbaar succes
It: Chapter Two wist afgelopen weekend wereldwijd 185 miljoen dollar in het laatje te brengen. Of dit genoeg is om de uiteindelijke opbrengst van 700 miljoen dollar van It te evenaren, moet de komende tijd nog blijken. Warner Bros. zal een derde deel of spinoff hoe dan ook overwegen.

NieuwsFilm

meest populair