Algemeen

Pennywise-acteur Bill Skarsgård is klaar voor 'It: Chapter Three'

Na het succes van It: Chapter Two zal Warner Bros. ongetwijfeld een nieuwe film over de enge Pennywise willen maken.

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Nu It: Chapter Two eindelijk in de bioscopen draait en opnieuw een groot succes blijkt, vragen veel fans zich af of we een derde deel kunnen verwachten. Ondanks dat het boek van Stephen King volledig is verfilmd, liet Pennywise-acteur Bill Skarsgård namelijk tijdens een interview met EW weten dat hij er voor open staat om de enge clown opnieuw te spelen.

Skarsgård zei er het volgende over:

"Het zou een film met de juiste benadering moeten zijn. Het boek eindigt waar de tweede film eindigt, dus dat verhaal is nu verteld. Er is echter wel een interessant aspect om terug in de tijd te gaan met het personage. Misschien dat daar een verhaal is te vinden dat het waard is om in filmvorm te gieten. Dat zou natuurlijk een verhaal zijn dat niet in het boek voorkomt, maar toch binnen hetzelfde universum. Ik zou het in elk geval leuk vinden."

Een onmiskenbaar succes
It: Chapter Two wist afgelopen weekend wereldwijd 185 miljoen dollar in het laatje te brengen. Of dit genoeg is om de uiteindelijke opbrengst van 700 miljoen dollar van It te evenaren, moet de komende tijd nog blijken. Warner Bros. zal een derde deel of spinoff hoe dan ook overwegen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Brein8998

Avatar

Een pennywise orgin film is iets wat ik wel zie gebeuren

GreenHornet

Avatar

PennyWise: The Beginning

Goku32

Avatar

Ja ja ja ja laat maar komen, ik vond part two echt geweldig, dus laat part 3 maar komen

timdekw

Avatar

Ik ben minder enthousiast. Het geweldige verhaal van Stephen King is met deze twee films op een mooie en behoorlijke trouwe wijze verfilmd. Laat het rusten. Ga de boel niet uitmelken. Wat krijgen we dan überhaupt te zien? Meer van hetzelfde, waarin clubjes mensen het tegen It opnemen, maar dan aan het kortste eind trekken?
Kom maar gewoon op met die extended editions van dit tweeluik, het liefst zo in elkaar verwoven als het boek en dan geef ik daar graag geld aan uit, maar geen prequels of sequels wat uiteindelijk straks de gehele franchise om zeep helpt.

Movieman2018

Avatar

Origin story lijkt mij interessant

Boer

Avatar

Jaa pennywise in een historische setting zou heel vet zijn

McGraig

Avatar

Zeker geen origin story doen, dat haalt de mystiek weg van Pennywise. Verder is er niks mee om een origineel verhaal te schrijven met Pennywise. De boeken van King zijn vaak leuk entertainment maar het is geen hoogstaande literatuur zoals Tolkien bijvoorbeeld.

conspiracy

Avatar

Waarom is King geen literatuur en Tolkien wel. In zijn oeuvre zijn geweldige parels te vinden. De man heeft niets voor niets de presidentiele onderscheiding ontvangen. In Amerika wordt zijn werk ook hedendaags gezien als literatuur. Daarnaast heeft hij een net zo'n omvangrijke epos geschreven als Tolkien met The Dark Tower.

Goku32

Avatar

Conspiracy ik vind King beter dan Tolkien. De boeken van king zijn Geweldig heb er echt veel van in me kast staan

Marklar

Avatar

kan niet anders als dat ze wel een film een eeuw of langer eerder gaan maken. Als het dezelfde kwaliteit als deze 2 films heeft: waarom niet

Civilian Supreme

Avatar

Vanavond gezien, laat deel 3 maar, 2 was net als deel 1 aardig maar niet meer dan dat. Allebei een 7 als ik het in een cijfer uitdruk.

Chrischzz

Avatar

Een origin klinkt leuk, maar het kan ook afbreuk doen aan het karakter.

meanrat

Avatar

behoorlijke trouwe wijze


I beg to differ. Ik hoorde dat het boek Pennywise brengt als in eerste instantie een vrij beleefde rustige clown en laat ie naar verloop van tijd pas zijn ware aard zien en wordt ie wreed. Ookal zou het verhaal wel gevolgd zijn, dat aspect mis ik zeker wel in de film. Pennywise is eigenlijk direct al wreed en gruwelijk. Ook zijn uiterlijk is gewoon eng. Totaal niet vrolijk, zoals in de originele miniserie. Dat Pennywise in de huidige film direct een gevaar is en er direct ook zo eng uit ziet maakt de film juist niet meer eng. Tevens zijn alle scares mijlen ver te voorspellen.

Malloy de Beer

Avatar

Ik verheug mij er nu al op. Ik vond de twee chapters geweldig.

NieuwsFilm

meest populair